Παπαπέτρου με λίγο «πράσινο»!


SUPER LEAGUE 2023/24

PLAY OFFS

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 14 Απριλίου 2024

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΛΑΜΙΑ 3-1

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτ/νιας),

Απτόσογλου (Αθηνών)

4ος: Τσιάρας (Καβάλας)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

ΑVAR: Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

Παρατηρητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

 

 

13': Σωστά ο Κωσταράς υπέδειξε οφσάιντ τον Πέντρο Αμαράλ της Λαμίας όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (απόκρουση τερματοφύλακα).

22': Ο Κωσταράς υπέδειξε αράουτ σε βάρος της Λαμίας, η μπάλα δεν φαίνεται να είχε εξέλθει εξ' ολοκλήρου την πλάγια γραμμή, υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τον Νούνιες της Λαμίας.

28': Σωστά ο Απτόσογλου υπέδειξε οφσάιντ τον Μπακασέτα όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (άουτ).

41': Από τον πάγκο του Παναθηναϊκού ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Σιμόν, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, από το μακρινό πλάνο που έδειξαν δεν φαίνεται ξεκάθαρα αν χτύπησε στο χέρι του η μπάλα, όμως ακόμα και αν υπήρξε επαφή, το χέρι του ήταν σε φυσική θέση κοντά στο σώμα του.

46': Κακώς ο Παπαπέτρου δεν υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Μπακασέτα του Παναθηναϊκού, για αντιαθλητική συμπεριφορά, έσπρωξε και έριξε στο έδαφος τον Πέντρο Αμαράλ της Λαμίας.

46': Σωστά ο Κωσταράς υπέδειξε οφσάιντ τον Σπόραρ του Παναθηναϊκού όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (κόρνερ).

48': Κακώς ο Παπαπέτρου δεν σφύριξε επιθετικό φάουλ όταν ο Ακαϊντίν του Παναθηναϊκού χρησιμοποίησε το χέρι του στην πλάτη του Σιμόν με (κράτημα) και τον έριξε στο έδαφος, ενώ στην συνέχεια η μπάλα κατέληξε κόρνερ υπέρ του Παναθηναϊκού.

51': Υπήρξαν πολλές διαμαρτυρίες από τον πάγκο της Λαμίας (για τις προηγούμενες λάθος αποφάσεις του διαιτητή) και υπέδειξε κίτρινη κάρτα σε αξιωματούχο της (Νίκο Ισσαρη).

59': Ο Παπαπέτρου σφύριξε φάουλ υπέρ του Παναθηναϊκού και υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Κορνέζο για ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης. Ο Κορνέζος στην συνέχεια διαμαρτύρεται στο διαιτητή και φαίνεται από τα χείλη του να του λέει «πλάκα μου κάνεις». Με την εκτέλεση του έγινε το σκορ 2-1. Από δεύτερο ριπλέι που έδειξαν φαίνεται ο Ιωαννίδης να παίζει την μπάλα προς τα αριστερά και ο Κορνέζος να κάνει απρόσεκτο μαρκάρισμα στο πόδι του Ιωαννίδη.

Κίτρινες κάρτες:

Παναθηναϊκός: -

Λαμία:

44' Άνταμ Τζανετόπουλος

58' Αλεξέι Κοσέλεβ

59' Γιώργος Κορνέζος

69' Νταβίδ Σιμόν

75' Φάνης Τζανδάρης

Σχόλια