Εχουμε ρεκόρ: Πέφτουν «βροχή» οι ανακοινώσεις – Το κατάφεραν κι αυτό οι Μάνταλος, Φρόιντφελντ


-Δείχνουν και το μεγάλο πρόβλημα καθώς έχουν βγάλει όλες οι ομάδες, πολλές φορές και πριν από παιχνίδια!

 

 

 

Και μη χειρότερα… Μάλλον, δεν υπάρχουν χειρότερα επειδή τα ζούμε και τα βλέπουμε την τρέχουσα σεζόν. Με πρόεδρο της ΚΕΔ τον Πίτερ Φρόιντφελντ και αναπληρωτή πρόεδρο τον Σταύρο Μάνταλο βγαίνει το συμπέρασμα ότι η διαιτησία έχει πιάσει πάτο και όλο πάει παρακάτω. Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει από τη «βροχή» των ανακοινώσεων των ομάδων. Το μέγεθος του προβλήματος αποδεικνύεται και από το ότι από την αρχή της σεζόν έχουν βγάλει όλες οι ΠΑΕ, ακόμη και αυτές της αποκαλούμενης «συμμαχίας» δηλαδή οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, παρότι ευνοούνται!

Πόσο πολύ χαμηλά βρίσκεται η κατάσταση (μαζί με το επίπεδο της διαιτησίας) αποδεικνύεται από το ότι η κάθε ομάδα από τις προαναφερόμενες, «σύμμαχοι» να σου πετύχει, παρακολουθεί τη διαιτησία στους αγώνες της άλλης και στέλνουν μηνύματα, μέχρι και μέσω των διαρροών σε ενημερωμένα ρεπορτάζ, αν ευνοείται η ανταγωνίστρια ομάδα. Όλα αυτά δικαιώνουν τον Ολυμπιακό που πρώτος είχε βγάλει στη σέντρα τη διαιτησία αλλά και τις καταγγελίες του ότι αλλοιώθηκε η βαθμολογία. Αυτό έκαναν, αλλοίωσαν αποτελέσματα, οι Παπαπέτρου, Γκορτσίλας (διαιτητής και VAR) στον αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός 2-2, οι Ζαμπαλάς, Παπαδόπουλος στο ματς Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-0, οι Μαρέφκα και Μίχελ στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-2.

Την φετινή σεζόν οι διαμαρτυρίες των ομάδων, μέσω ανακοινώσεων, διαρροών κτλ ξεπερνούν κάθε προηγούμενο. Εχουμε ρεκόρ! Το γεγονός ότι έχουν βγάλει όλες, ακόμη και πριν από παιχνίδια δείχνουν και το μεγάλο πρόβλημα. «Καζάνι» που βράζει είναι μέχρι και η κατάσταση στα πλέι άουτ, όπου Βόλος, Παναιτωλικός, μέχρι και η Λαμία έχουν ζητήσει ξένους διαιτητές!

Εκτός από το αίτημα για ξένους («απαιτούμε» αναφέρει χαρακτηριστικά), η Λαμία χαρακτήρισε «ανεκδιήγητη» τη διαιτησία του Παπαπέτρου (Αθηνών) στον εκτός έδρας αγώνα της με τον Παναθηναϊκό, ενώ επισημαίνει ότι «ο διεθνής ρέφερι εμφανίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο με περισσότερο άγχος ακόμη και από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Αλαφούζο».

Ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος εξακολουθεί να επιτίθεται στον Μάνταλο, ενώ μια από τις τελευταίες αναρτήσεις του στα social media ανέφερε: «Να μην διανοηθεί και τολμήσει να ορίσει διαιτητές «καμικάζι» όπως τους Γκορτσίλα, Μανούχο, Πουλικίδη και τους άλλους γνωστούς της παρέας, στους κρίσιμους αγώνες που ακολουθούν». Στο τέλος αναφέρει: «Οσο για εσένα διαπλεκόμενε Μάνταλε μετράς μέρες…»

Τα παραπάνω είναι δυο, πρόσφατα και χαρακτηριστικά, παραδείγματα. Επίσης, δείχνουν και το μέγεθος της παταγώδους αποτυχίας της ΚΕΔ των Φρόιντφελντ, Μάνταλου. Κι όμως, εξακολουθούν να ορίζουν αντί να παραιτηθούν λόγω του μεγάλου κύματος αμφισβήτησης. 

Σχόλια