Ψιτ, σας βλέπουν: Γελάνε και οι μαϊμούδες με το πέναλτι των Σιδηρόπουλου, Μανούχου στην Κηφισιά – Ο απαράδεκτος Μάνταλος δεν παραιτήθηκε ακόμη από εκπαιδευτής; - Ράσταβατς: «Ο διαιτητής σφύριξε σαφώς εις βάρος μας, σπρώχνοντας το παιχνίδι σε άλλη κατεύθυνση»


SUPER
LEAGUE 2023/24

PLAY OUTS

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 6 Απριλίου 2024

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΚΗΦΙΣΙΑ 1-2

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας),

Στάικος (Λάρισας)

4ος: Φωτιάς (Πέλλας)

VAR: Μανούχος (Αργολίδας)

ΑVAR: Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Παρατηρητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

68-70': Κακώς ο Σιδηρόπουλος σφύριξε πέναλτι υπέρ της Κηφισιάς όταν ο Σάντος έπεσε στην περιοχή μετά από φυσιολογικό μαρκάρισμα του Καστάνιο, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (Μανούχο) και κακώς δεν συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης, αφού υπήρξε κανονικό μαρκάρισμα ώμο με ωμό (τζαρτζάρισμα). Με την εκτέλεση του έγινε το 1-2.

72': Σωστά ο Δημητριάδης υπέδειξε οφσάιντ τον Σάντος της Κηφισιάς.

73': Αρχικά ο Σιδηρόπουλος σφύριξε πέναλτι υπέρ του Αστέρα Τρίπολης όταν ο Τσάπαν μάρκαρε απρόσεκτα τον Καλτσά, όμως μετά από έλεγχο επιβεβαίωσης από το VAR (= Μανούχος) ενημέρωσε τον διαιτητή ότι στο ξεκίνημα της επίθεσης ο Καλτσάς ήταν σε αντικανονική θέση οφσάιντ που κακώς δεν είχε υποδείξει ο Β βοηθός.

88': Υπήρξαν διαμαρτυρίες από τον πάγκο της Κηφισιάς και υπέδειξε κίτρινη κάρτα σε αξιωματούχο της.

90+2': Σωστά, ο Σιδηρόπουλος απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Πρίτσα της Κηφισιάς για ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης.

90+6': Οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης ζήτησαν έμμεσο για επιστροφή της μπάλας στον τερματοφύλακα με τα χέρια του, όμως κακώς διαμαρτυρήθηκαν αφού την μπάλα ο αμυντικός της Κηφισιάς την επέστρεψε με το γόνατο του και όχι με το πόδι του. Υπήρξε ένταση στους δύο πάγκους και υπέδειξε κίτρινες κάρτες στον Μποροβήλο και Κασναφέρη.

Στο τέλος υπήρξαν δηλώσεις του προπονητή του Αστέρα Τρίπολης κατά της διαιτησίας.

Κίτρινες κάρτες:

Αστέρας Τρίπολης:

31' Πίτσου Ατιένθα

68' Νίκος Καλτσάς

85' Χουλιάν Παλάσιος

90' Χ. Μιριτέγιο

90+1' Τόμπι Αλάγκμπ

Κηφισιά:

71' Παναγιώτης Πρίτσα

90+2' Παναγιώτης Πρίτσα

90+4' Όγκνιεν Οζέγκοβιτ

90+5' Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος

Μετά την εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Κηφισιά, ο Μίλαν Ράσταβατς τόνισε στη NOVA:

«Εμείς και σήμερα κάναμε ό,τι μπορούσαμε καλύτερο. Σαφώς είχαμε και τις κακές στιγμές μας, αλλά τα σφυρίγματα του διαιτητή δεν μας άφησαν να παίξουμε αυτό που θέλουμε. Θεωρώ, πως ο διαιτητής σφύριξε σαφώς εις βάρος μας, σπρώχνοντας το παιχνίδι σε άλλη κατεύθυνση. Έτσι, είναι πάρα πολύ δύσκολο για εμάς να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Ο διαιτητής είναι μέρος του παιχνιδιού και κάθε απόφαση του, επηρεάζει την εξέλιξη του. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε αυτό που μπορούμε, αλλά κάποιοι στέλνουν τα πράγματα σε άλλη κατεύθυνση».

Σχόλια