Ομπρένοβιτς: Ανακάλυψη μέσω Κύπρου ο διαιτητής του Αρης-Ολυμπιακός


Μια από τα ίδια με τους ορισμούς των ξένων διαιτητών στους αγώνες της Super League. Ο Φρόιντφελντ εξακολουθεί να φέρνει διαιτητές από το κάτω ράφι, τον αμφισβητούν και οι ίδιοι όμως δεν τον διώχνουν. Στο ματς Αρης-Ολυμπιακός, που γίνεται την Τετάρτη (24/4) για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ, ορίστηκε ο Σλοβένος Ράντε Ομπρένοβιτς. Ο 33χρονος ρέφερι έρχεται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα για να σφυρίξει παιχνίδι καθώς διαιτήτευσε και ΠΑΟΚ-Αρης 0-1 για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο Ομπρένοβιτς στην Ευρώπη σφύριξε δυο ματς των ομίλων του Champions League (Αντβέρπ-Σαχτάρ 2-3, Ουνιόν-Ρεάλ 2-3) και άλλο ένα για το Europa League Λίβερπουλ-Τουλούζ 1-1), όπως και ένα για τα νοκ άουτ του Europa, συγκεκριμένα Φράιμπουργκ-Λανς 3-2 στην παράταση (2-2, κ.δ., στις 22/2). Ο Φρόιντφελντ τον… ανακάλυψε επειδή πάει και σφυρίζει στην Κύπρο! Πάντως, αν για παιχνίδι μεσοβδόμαδα μπορεί να βρει διαιτητές από το πάνω ράφι, τότε επιβεβαιώνεται ότι είναι ακατάλληλος για να κάνει ορισμούς.

Στο VAR θα είναι ο 44χρονος Ματέι Γιουγκ, επίσης Σλοβένος Α’ Κατηγορίας. Είχε σφυρίξει τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-0, όπου έπρεπε να αποβάλει τον Αμπραμπατ, καθώς προκαλούσε με το ξύλο που έριχνε, με αποκορύφωμα την αγκωνιά στον Κάρμο στο 53’, όταν έπρεπε να τον αποβάλλει.

Ο Ομπρένοβιτς, στον αγώνα Αρης-Ολυμπιακός, θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Γιούρε Πραπρότνικ, Γκρέγκα Κόρντεζ. Τέταρτος θα είναι ο Τσακαλίδης (Χαλκιδικής).

Σχόλια