Τι δήλωσε ο Κούγιας για τη συνάντηση των Γ. Παπαδόπουλου, Καρυπίδη, Διακοφώτη – «Κοιμούνται στον Παναθηναϊκό, θα αναμείξουμε και την Κυβέρνηση στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης»


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας στην ΕΡΑΣΠΟΡ για τη συνάντηση Γ. Παπαδόπουλου, Καρυπίδη, Διακοφώτη:

«Ακούω μια επιδερμική αντιμετώπιση αυτού του πρωτοφανούς γεγονότος, που αναδείχθηκε από μία φωτογραφία, που έδειχνε τον τόπο και τα πρόσωπα που συναντήθηκαν χθες το βράδυ και πραγματικά που κάνει εντύπωση το πώς προσεγγίζεται δημοσιογραφικά αυτό το θέμα. Το θέμα αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό.

Επειδή ο Ολυμπιακός έχει μιλήσει για εγκληματική οργάνωση, ο Γιάννης Παπαδόπουλος, τον οποίο έχω κατονομάσει και στις προσωπικές μου συνεντεύξεις και στη μήνυση που ετοιμάζουμε σαν Ολυμπιακός, είναι ο νούμερο ένα της εγκληματικής οργάνωσης. Είναι το πρόσωπο που ελέγχει και που εξέλεξε όλους τους προέδρους των ΕΠΣ, οι οποίοι αποτέλεσαν την εκλογική βάση του Δ.Σ. και της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ.

Ο ένας λοιπόν είναι αυτός, ο άνθρωπος που δυστυχώς είπε η Επιτροπή Δεοντολογίας ότι δεν έχει καμία σχέση με την ΑΕΚ και το ποδόσφαιρο κι έτσι απήλλαξε παρά την εισήγηση του εισηγητού για ισόβιο αποκλεισμό του Μελισσανίδη και του Γιάννη Παπαδόπουλου για όσα έκαναν στις εκλογές των ΕΠΣ. Αυτό το πρόσωπο το είδαμε χθες και δεν το είδαμε τυχαία σε ένα καφέ. Ναι μεν καφέ είναι εκεί, αλλά από την άλλη μεριά, το άλλο πρόσωπο που είδαμε εκεί είναι ο τοποτηρητής του στην ΕΠΟ, ο Διακοφώτης, πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Αυτή τη στιγμή είναι ανεπάγγελτος, έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα, του έχει χορηγήσει η ΕΠΟ ένα τζιπ 5.000 κυβικών με ενοίκιο από την ίδια εταιρεία που είχαν μπλοκάρει και παγιδεύσει το αυτοκίνητο του Ζωγράφου. Αυτόν του έχουν δώσει και δύο σωματοφύλακες και είναι ο τοποτηρητής του Γιάννη Παπαδόπουλου στη λειτουργία της ΕΠΟ.

Ο Ολυμπιακός και όλοι οι μάρτυρες που έχουμε, τον έχουν καταγγείλει ότι μαζί με τον Γιάννη Σπυρόπουλο, το μέλος της ΚΕΔ, τον Σταύρο τον Μάνταλο και τον Παπασταμάτη, έναν παράγοντα που έχει περάσει από την ΑΕΚ κι αυτή τη στιγμή, αν είναι δυνατόν, είναι αντιπρόεδρος στην ΕΠΣ Κυκλάδων, ελέγχουν τους διαιτητές και τα πρωταθλήματα της Super League 2 και της Γ’ Εθνικής.

Ο Διακοφώτης είναι ένα από τα κορυφαία στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης, κατά τη μήνυση την οποία ετοιμάζει ο οργανισμός του Ολυμπιακού και εκεί μαζί τους είναι ποιος; Είναι ο Καρυπίδης, ο οποίος έκανε χθες αίτημα να μην διαιτητεύουν τα παιχνίδια του Άρη, ενώ προηγουμένως ήθελε ξένους διαιτητές και στα παιχνίδια της κανονικής περιόδου και είπε κατά σύμπτωση ότι θέλουμε πλέον Έλληνες διαιτητές.

Εμείς βέβαια σαν οργανισμός του Ολυμπιακού γνωρίζουμε τους Έλληνες διαιτητές που θα διαιτητεύσουν τον Καρυπίδη, τους αγώνες της ΑΕΚ, ή των θυγατρικών της ΑΕΚ, Λαμία, Άρης, όπως τις είπε ο Αλαφούζος. Αυτό που έγινε χθες λοιπόν δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός αν το συνδυάσεις με το τι έγινε την Κυριακή στο Χαριλάου, που από σύμπτωση κέρδισε ο Παναθηναϊκός σε έναν καραστημένο διαιτητή εις βάρος του.

Ο οργανισμός του Παναθηναϊκού δεν το ανέδειξε, κοιμάται, δεν ξέρω τι κάνουν αυτοί εκεί. Όμως ο οργανισμός του Ολυμπιακού που έχει στόχο να πάρει και το Conference League και το πρωτάθλημα, δεν κοιμάται. Κάνουμε μια σοβαρή δουλειά και αυτή η εικόνα χθες είναι εκατομμύρια λέξεις.

Τι δουλειά έχει ο κακοποιός του ελληνικού ποδοσφαίρου, Γιάννης Παπαδόπουλος, με τους μπράβους που πηγαίνουν και εξαναγκάζουν και δωροδοκούν τις εκλογές των ΕΠΣ για να βγάζουν προέδρους, με τον Καρυπίδη; Τι δουλειά έχουν με τον Διακοφώτη;

Είναι η επίσημη ΕΠΟ εκεί μαζί με το παρασκήνιο, την εγκληματική οργάνωση και τον Καρυπίδη. Πως θα γυρίσει στη Θεσσαλονίκη ο Καρυπίδης, τι θα τους πει; Τι είναι ο Άρης δηλαδή; Πως παίζουν με την ιστορία του Άρη; Αυτό ο Ολυμπιακός θα το αναδείξει πάρα πολύ ψηλά και την Κυβέρνηση θα αναμείξουμε, θέλουμε καθαρό ποδόσφαιρο.

Δεν είναι δυνατόν να παίζει η ΑΕΚ φιλικά με τον Άρη και την Λαμία. Να πηγαίνει η ΑΕΚ στη Λαμία και να μην παίζουν οκτώ παίκτες και με εμάς να παίζουν με ενδεκάδα πρωταθλήματος, λες και πήγαιναν να πάρουν το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό είναι αλλοίωση πρωταθλήματος, αυτό είναι εγκληματική οργάνωση».

Σχόλια