Όταν η «συμμαχία» και η… εξυγίανση γίνονται πεδίο μάχης


Μπορεί να είναι μαζί στην ΕΠΟ, στηρίζοντας τα δυο μπλοκ που την ελέγχουν, όμως οι τσακωμοί ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι… συνηθισμένο φαινόμενο. Σύμφωνα με πληροφορίες μετά τη μήνυση του κουμπάρου του Μάκη Γκαγκάτση και αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΣ Μακεδονίας, Γιάννη Διαμαντίδη κατά του Μελισσανίδη, όπως γράφτηκε για απειλές, σταμάτησαν οι συζητήσεις και σε αυτή τη… φάση στέλνουν μηνύματα ο ένας στον άλλον με φόντο τις εκλογές της ΕΠΟ!

Με δυο λόγια τσακώνονται πως θα χωρίσουν τα πόστα, καθώς το μπλοκ του βορρά (που στηρίζεται από τον ΠΑΟΚ) απαιτεί τον πλήρη έλεγχο της ΕΠΟ, να βάλει πρόσωπα επιλογής τους σε όλα τα πόστα, καθώς θεωρεί ότι αυτό γίνεται τώρα από το μπλοκ του νότου που ελέγχει η ΑΕΚ. Η πλευρά του ΠΑΟΚ διαρρέει ότι ο Μάκης Γκαγκάτσης περιμένει το «ναι» του Σαββίδη για να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΠΟ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η «συμμαχία» και η… εξυγίανση γίνονται πεδίο μάχης. Για αυτό και η… εξυγίανση, στην Ελλάδα, είναι λέξη που έχει χάσει την έννοιά της και συνάδει με τα χάλια του ποδοσφαίρου. Θυμίζουμε τα τρομερά επεισόδια του 2017 στην πεζογέφυρα και όλα τα γεγονότα που μετέτρεψαν το Πανθεσσαλικό σε πεδίο μάχης αντί για… γιορτή τελικού κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Σε αυτόν του 2018 τσακώνονταν για τον διαιτητή επειδή ο ΠΑΟΚ ήθελε τον Σιδηρόπουλο και η ΑΕΚ τον Παπαπέτρου, με αποτέλεσμα να οριστεί ο Ισπανός Μπορμπαλάν.

Να θυμίσουμε το «ντου» του Σαββίδη με το όπλο στην Τούμπα στο μεταξύ τους παιχνίδι στις 11 Μαρτίου 2018; Να αναφερθούμε στη δήλωση του Μελισσανίδη στις 22 Απριλίου 2018 για «Μάο Μάο»;

Ο ΠΑΟΚ αμφισβήτησε το πρωτάθλημα της ΑΕΚ το 2018, ο Λουτσέσκου ακόμα φωνάζει. H δε ΑΕΚ σήκωσε τους τόνους, εξαιτίας της διαιτησίας του Τσβάιερ και της υπόλοιπης γερμανικής ομάδας στον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ το 2019, αμφισβητώντας το αποτέλεσμα, δηλαδή την κατάκτηση του τροπαίου από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μέχρι και ο Αλαφούζος ξέσπασε στο τέλος της προηγούμενης σεζόν, δηλώνοντας: «Έκλεψε το πρωτάθλημα η ΑΕΚ». Δεν έλειψε και επίθεση του προέδρου του Παναθηναϊκού κατά Μελισσανίδη.  

Σχόλια