Οι τρεις σωστές και κρίσιμες αποφάσεις του Φωτιά


SUPERLEAGUE 2023/24

PLAY OUTS

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 13 Απριλίου 2024

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΟΦΗ 2-2

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Βοηθοί: Διαμαντής (Ηπείρου),

Ντάβελας (Μακεδονίας)

4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

ΑVAR: Βεργέτης (Αργολίδας)

Παρατηρητής: Σπυρόπουλος (ΚΕΔ/ΕΠΟ)

13': Σωστά ο Φωτιάς σφύριξε επιθετικό φάουλ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μπάκιτς του ΟΦΗ σκόραρε με κεφαλιά, όμως πριν σηκωθεί για να κάνει την κεφαλιά είχε σπρώξει με τα δύο του χέρια τον αντίπαλο του (Άλεκσιτς). Εγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (Σιδηρόπουλος) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή και το γκολ δεν μέτρησε.

25': Σωστά ο Φωτιάς σφύριξε πέναλτι όταν ο Ριέρα έπεσε στην περιοχή πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Δεληγιαννίδη, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από τον Σιδηρόπουλο και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, ο Δεληγιαννίδης στην προσπάθεια του να παίξει την μπάλα βρήκε απρόσεκτα το πόδι του Ριέρα που εκμεταλλεύτηκε αυτή την επαφή και έπεσε στο έδαφος. Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο του Πανσερραϊκού. Το εκτέλεσε ο Μπακιτς και ο τερματοφύλακας απέκρουσε, αλλά μετά πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

57': Οι παίκτες και ο πάγκος του ΟΦΗ διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή Φωτιά για αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μορέιρα, το μαρκάρισμα του ήταν από πίσω, όμως δεν ήταν με ριψοκίνδυνο τρόπο και σωστά δεν τον απέβαλε. Σε επόμενη διακοπή ο Δέλλας συνέχισε να διαμαρτύρεται και του υπέδειξε κίτρινη κάρτα.

86': Σωστά ο Ντάβελας υπέδειξε οφσάιντ τον Θοράρινσον του ΟΦΗ.

 

Κίτρινες κάρτες:

Πανσερραϊκός:

45+2' Ισμαϊλά Ουεντραογκό

49' Τάσος Αυλωνίτης

55' Μαξιμιλιάνο Μορέιρα

ΟΦΗ:

11' Μάρκο Μπάκιτς

16' Νίκος Μαρινάκης

55' Γιον Τοράλ

Σχόλια