Μ. Γκαγκάτσης: Το παρασκήνιο της υποψηφιότητάς του για την προεδρία της ΕΠΟ


Ενώ η υποψηφιότητα του Μάκη Γκαγκάτση για την προεδρία της ΕΠΟ, κατά τα άλλα το καλοκαίρι θα κάνουν εκλογές, έχει αποφασιστεί εδώ και καιρό γίνεται μια προσπάθεια να μετατρέψουν σε σίριαλ την υπόθεση. Όμως, ακόμη κι αν ισχύει ότι έχουν διαφωνίες, αναμένεται να τα βρουν, καθώς έτσι γίνεται πάντα. Κατά τα άλλα θα κάνουν εκλογές, ενώ φέρονται να έχουν αποφασίσει μέχρι και για τους συμβούλους της ΕΕ της ΕΠΟ! Συνεπώς, δεν πρόκειται να τα χαλάσουν στα υπόλοιπα.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης θα είναι υποχρεωμένος να συνυπάρξει με εκτελεστικό διευθυντή τον Φιλιππούση, αν και δεν αρκείται στις διαβεβαιώσεις ότι δεν θα του δημιουργήσει πρόβλημα συνεργασίας, επειδή ξέρει ότι η υπόσχεση δεν πρόκειται να τηρηθεί. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιλέξει τον επόμενο εκτελεστικό διευθυντή, επειδή το μπλοκ του νότου, που ελέγχεται από την ΑΕΚ, θέλει τον Φιλιππούση. Ούτε πρόκειται να αυξηθούν οι αρμοδιότητες του προέδρου, ως εκτελεστικού προέδρου, αυτό ήθελε και ο Μπαλτάκος για να παίρνει μισθό, και να υποβαθμιστεί ο εκτελεστικός διευθυντής.

Το άλλο θέμα έχει να κάνει με την πλειοψηφία της ΕΕ της ΕΠΟ. Ο Γκαγκάτσης γνωρίζει ότι η ΑΕΚ μπορεί να την ελέγξει, μέσω των εκπροσώπων της Super League, όπου φέρεται να έχει την πλειοψηφία.

Ηδη, έχει ανοίξει ένα… μέτωπο με την Εθνική στο κάδρο. Το μπλοκ του νότου αντέδρασε και δεν θέλει να αποφασίσει η διοίκηση Γκαγκάτση για τον ομοσπονδιακό τεχνικό. Για αυτό και προωθούν τη λύση της παραμονής του Πογέτ, πριν από τις (υποτιθέμενες) εκλογές που θα γίνουν – δεν θα γίνουν – τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο. Μάλιστα, θέλουν να πάρουν απόφαση πριν από το τέλος του μήνα.

Όλα αυτά, όπως κρίνουν πολλοί λόγω των καλών σχέσεων του Γκαγκάτση με τον εξωδιοικητικό παράγοντα του μπλοκ του νότου δεν πρόκειται να επηρεάσουν την υποψηφιότητά του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ. Επειδή τα βρίσκουν σε όλα τα υπόλοιπα! Πάντως, συμφωνούν στην αλλαγή όλης της ΚΕΔ.

Η υποψηφιότητα του Μάκη Γκαγκάτση για την προεδρία της ΕΠΟ θα ανακοινωθεί στις επόμενες μέρες.

 

Σχόλια