Ψιτ, σας βλέπουν: Τα επτά λάθη του Διαμαντόπουλου, όλα (τι σύμπτωση!) κατά του Παναιτωλικού – Τα φάουλ 21-11 υπέρ της Κηφισιάς (ούτε η Μπαρτσελόνα να ήταν)


SUPERLEAGUE 2023/24

PLAY OUTS

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 13 Απριλίου 2024

ΚΗΦΙΣΙΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-1

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Ψάρρης (Ζακύνθου),

Κούλα (Ξάνθης)

4ος: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

VAR: Λίντχουτ (Ολλανδία)

ΑVAR: Μπουξμπάουμ (Ανατ. Αττικής)

Παρατηρητής: Τριτσώνης (Αθηνών)

4': Ο ρέφερι σφύριξε επιθετικό φάουλ σε βάρος του Παναιτωλικού στην περιοχή της Κηφισιάς χωρίς να υπάρξει κάποια παράβαση από τον Οικονόμου.

11': Κακώς, ο Διαμαντόπουλος δεν σφύριξε φαουλ υπέρ του Παναιτωλικού όταν ο Τσανατζίγια μάρκαρε αντικανονικά τον Ντίας, υπήρξε τραυματισμός του και ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα για να δει αν χρειαστεί να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

12': Κακώς σφυριξε φάουλ υπέρ της Κηφισιάς, ο Ταμπίντζε δεν έκανε κάτι το αντικανονικό στον Οζέγκοβιτς που έπεσε στο έδαφος με σκοπό να κερδίσει το φάουλ. Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από πάγκο Παναιτωλικού για το φάουλ, αλλά και για τις προηγούμενες φάσεις σε βάρος τους.

24': Κακώς ο Ψάρρης σε οριακή φάση δεν υπέδειξε οφσάιντ τον Κλωναρίδη της Κηφισιάς όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (σουτ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας και στην συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί).

24': Κακώς ο Διαμαντόπουλος δεν υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Φακούντο Σολόα της Κηφισιάς για ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης.

25': Κακώς ο Διαμαντόπουλος (αφού ήταν από την πλευρά του) δεν υπέδειξε κόρνερ υπέρ του Παναιτωλικού όταν τερματοφύλακας της Κηφισιάς βρήκε την μπάλα και στην συνέχεια κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Η μπάλα ήταν από την απέναντι πλευρά και τη μεγαλύτερη ευθύνη έχει ο ρέφερι.

27': Σωστά ο βοηθός Κούλα υπέδειξε οφσάιντ τον Λομόνακο του Παναιτωλικού.

29': Κακώς ο Κούλα υπέδειξε αράουτ υπέρ της Κηφισιάς, υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από παίκτες και πάγκο του Παναιτωλικού.

32': Οι παίκτες του Παναιτωλικού ζήτησαν πέναλτι για χέρι έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (Λίντχουτ) και συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, το ριπλέι που έδειξαν από το μακρινό πλάνο, φαίνεται να βρίσκει την μπάλα με το χέρι του ο Νο 17 Ματέους Σάντος της Κηφισιάς, όμως ο VAR για μια φάση που δεν ήταν ξεκάθαρη αποφάσισε σύμφωνα και με το πρωτόκολλο του VAR να μην συστήσει ανασκόπηση της φάσης.

33': Υπήρξε  πέσιμο του Μπιφουμά Κηφισιάς στην περιοχή του Παναιτωλικού μετά μαρκάρισμα του Οικονόμου και στην συνέχεια του Μαυρία, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (Λίντχουτ) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή Διαμαντόπουλου δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό.

34': Κακώς ο Διαμαντόπουλος σφύριξε φάουλ υπέρ της Κηφισιάς όταν Κλωναρίδης έχασε την μπάλα από κανονικό τάκλιν του Τορεχόν που έπαιξε και έκλεψε την μπάλα. Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο του Παναιτωλικού και υπέδειξε κίτρινη κάρτα σε αξιωματούχο (Μαρκοφσκι).

35': Σωστά ο Ψάρρης υπέδειξε οφσάιντ τον Οζεγκοβιτς της Κηφισιάς.

42': Σωστά ο Κούλα υπέδειξε οφσάιντ τον Πέδρο Τορεχόν όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

45': Μετά το σουτ που έκανε ο Οζέγκοβιτς προς εστία (άουτ) έπεσε στο έδαφος στην περιοχή του Παναιτωλικού, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό.

61': Υπήρξε πέσιμο του Πέδρο Τορεχόν στην περιοχή της Κηφισιάς και ο διαιτητής Διαμαντόπουλος κίτρινη κάρτα για θέατρο, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (Λίντχουτ) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, ο Τορεχόν έπεσε στην περιοχή πέναλτι κάνοντας θέατρο, αφού αυτός προσπάθησε να προκαλέσει επαφή στο πόδι του αμυντικού.

77': Υπήρξε πέσιμο του Οζεγκοβιτς στην περιοχή του Παναιτωλικού, ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι για να δει αν χρειάζονται ιατρική βοήθεια ο τερματοφύλακας και ο Οζέγκοβιτς που ήταν στο έδαφος, ταυτόχρονα έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή. Ο Οζέγκοβιτς μετά από μια φυσιολογική επαφή από μαρκάρισμα του από τον Μαυρία και έπεσε στο έδαφος με σκοπό να παραπλανήσει τον διαιτητή για να παραπλανήσει τον διαιτητή για να κερδίσει το πέναλτι.

88': Κακώς ο Διαμαντόπουλος έδωσε κόρνερ υπέρ της Κηφισιάς, στο σουτ που έκανε ο παίκτης της Κηφισιάς πάνω από την εστία, δεν φαίνεται να βρίσκει στο πόδι του Οικονόμου.

90': Κακώς ο ρέφερι δεν σφύριξε φαουλ όταν ο Σναϊντερλέν σήκωσε ψηλά το πόδι επικίνδυνα με προβολή στο πόδι του αντιπάλου του, υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο του Παναιτωλικού.

Αν δείτε τα επτά λάθη του εντελώς συμπωματικά ήταν όλα σε βάρος του Παναιτωλικού. Διπλάσια φάουλ σφύριξε σε βάρος του Παναιτωλικού 21, ενώ στην Κηφισιά 11. Από ένα λάθος ο κάθε βοηθός και αυτοί σε βάρος του Παναιτωλικού.

Κίτρινες κάρτες:

Κηφισιά:

90+3' Μοργκάν Σναϊντερλέν

Παναιτωλικός:

61' Πέδρο Τορεχόν

85' Σεμπαστιάν Λομόνακο

87' Γιώργος Λιάβας

 

 

 

 

Σχόλια