Ξέσπασμα Τζώρτζογλου: «Ποδοσφαιρικό πραξικόπημα ΕΠΟ και ΚΕΔ ο ορισμός του Μανούχου στο ΑΕΚ-Αρης» - «Ο άνθρωπος που ο Σταύρος Κοντονής "φύτεψε" στην Ομοσπονδία το 2016 τι έχει να πει;»


«Ποδοσφαιρικό πραξικόπημα  ΕΠΟ και ΚΕΔ ο ορισμός του διαιτητή Βαγγέλη Μανούχου», είναι το σχόλιο που έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου για τον Ελληνα ρέφερι που επέλεξαν για το ματς ΑΕΚ-Αρης. Επίσης, ρωτά: «Ο άνθρωπος που ο Σταύρος Κοντονής "φύτεψε" στην Ομοσπονδία το 2016 τι έχει να πει;»

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Τζώρτζογλου στο Facebook:

«Ποδοσφαιρικό πραξικόπημα  ΕΠΟ και ΚΕΔ ο ορισμός του διαιτητή Βαγγέλη Μανούχου..

Υπήρξε ή όχι ομόφωνη συμφωνία για ξένους διαιτητές στα play offs της Super League των ομάδων δηλαδή που διεκδικούν το πρωτάθλημα και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια?

Ποια είναι η πιο ισχυρή συμφωνία

1.μία ομόφωνη συμφωνία όλων για ξένους διαιτητές στα play off

η   2.μία συμφωνία που θα γίνει μεταξύ δύο ομόχρωμων και θα ορίζει  Ελληνα διαιτητή τον Βαγγέλη Μανούχο γνωστό και ως Mr Μezoura? 

Είναι αυτός ο ορισμός η όχι ποδοσφαιρικό πραξικόπημα της ΕΠΟ άρα και της ΚΕΔ?

Ο ορισμός ενός έλληνα διαιτητή επειδή συμφωνούν και το "απαιτούν" δυο ΠΑΕ μήπως λεω με αυτό τον τρόπο επιτρέπουν ή μάλλον "καθοδηγούν"  μια αδιάφορη ομάδα να επιλέξει το πρωταθλητή της σεζόν 2023 - 2024?

Ο χρυσοπληρωμένος υπάλληλος γνωστός και ως "ψιλοφώνης" ο άνθρωπος που ο Σταύρος Κοντονής "φύτεψε" στην Ομοσπονδία το 2016 και που μας στοιχίζει 150. 000 ευρώ το χρόνο (χωρις τα ...αλλα) και που ουσιαστικά διοικεί σήμερα το Ελληνικό ποδόσφαιρο αρα και την Κ.Ε.Δ τι έχει να πει?»




 

 

 

Σχόλια