Ανατριχίλα για τη διαιτησία του Κατσικογιάννη: Σφύριξε 200-0 υπέρ του ΠΑΟΚ – Είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιοι διαιτητές στον πίνακα;


-Ξεπέρασε και τα όρια της γραφικότητας, καθώς έληξε το ματς στο 90+13'
-Τον αποδοκίμαζε εν χορώ η εξέδρα στις καθυστερήσεις...


SUPERLEAGUE 2023/24

PLAY OFFS

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΟΚ 1-1

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Βοηθοί: Φωτόπουλος (Αθηνών),

Στάικος (Λάρισας)

4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

VAR: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

AVAR: Μεϊντανάς (Αχαΐας)

Παρατηρητής: Ευθυμιάδης (Πιερίας)

 

Μια από τις χειρότερες διαιτησίες της σεζόν είχαμε στο παιχνίδι Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1. Πάλι καλά που ισοφάρισε ο ΠΑΟΚ στο 90+10’ και ο Κατσικογιάννης έληξε το παιχνίδι καθώς είναι άγνωστο τι θα έκανε. Όπως κανείς δεν ξέρει γιατί έδειξε 10’ καθυστερήσεις. Σε όλο το ματς ο ρέφερι έσπρωχνε τον ΠΑΟΚ, όπως στο 58’ που η ευκαιρία του Μπράντον Τόμας ξεκίνησε από επιθετικό φάουλ που δεν δόθηκε.

Κατσικογιάννης: Ενας ρέφερι που ευνοεί συνέχεια τον ΠΑΟΚ. Oι ημερομηνίες είναι 25/11.....21/1....25/2.....3/4....24/4...!!!!

Στο 90’ ο Κατσικογιάννης απέβαλε τον Αμαράλ και, όπως φαίνεται, τον έβρισε. Όμως, είναι σπάνιο κάποιος παίκτης «να βγαίνει από τα ρούχα του» και να τα χώνει έτσι σε διαιτητή. Φανταστείτε την αγανάκτηση από τα σφυρίγματά του και όλα ξεκίνησαν επειδή καταλόγισε ανύπαρκτο φάουλ σε βάρος του. Στην ίδια φάση αποβλήθηκε και ο Σλίβκα με δεύτερη κίτρινη, ενώ είχε γίνει αλλαγή.

Στο 44’ η Λαμία ζήτησε πέναλτι, όμως δεν υπάρχει παράβαση, καθώς το χέρι του Σάστρε είναι κολλημένο στη σέντρα του Σλίβκα.  

Ο Κατσικογιάννης έδειξε πέντε κίτρινες κάρτες σε παίκτες της Λαμίας, απέβαλε τον Αμαράλ με κόκκινη κάρτα και τον Σλίβκα με δεύτερη κίτρινη, όμως χαρίστηκε σε παίκτες του ΠΑΟΚ και δεν έβγαλε καμία κάρτα στους Θεσσαλονικείς! Για παράδειγμα θα μπορούσε να δείξει στον Σαμάτα στο 47’ για φάουλ στον Γιαννούτσο.

 

 

Σχόλια