Ζήτησαν τρία πέναλτι, σωστός ο Ματσούκας, δυο λάθη ο Σάββας, ένα ο Στεφανής


SUPER
LEAGUE 2023-2024

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ PLAYOUTS

Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

ΚΗΦΙΣΙΑ-ΟΦΗ 0-0

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτ/νιας)

Βοηθοί: Στεφανής (Καρδίτσας),

Σάββας (Σερρών)

4ος: Πουλικίδης (Δράμας)

VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

AVAR: Δημητριάδης (Μακεδονίας)

Παρατηρητής: Σταθόπουλος (Αχαΐας)

8': Υπήρξε πέσιμο του Ματέους Σάντος της Κηφισιάς στην περιοχή του ΟΦΗ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και συμφώνησε σωστά με την απόφαση του διαιτητή, δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό.

12': Κακώς ο Σάββας υπέδειξε οφσάιντ τον Τσανατζίγια της Κηφισιάς όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

19-20': Σωστά ο Στεφανής σε οριακή φάση υπέδειξε οφσάιντ, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση τον σκόρερ Ισέκα του ΟΦΗ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR κάνοντας χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του βοηθού.

27': Κακώς ο Στεφανής υπέδειξε οφσάιντ τον Λερουά Αμπαντά του ΟΦΗ, διπλό το λάθος του που το υπέδειξε άμεσα και ανεκοψε την επίθεση του ΟΦΗ.

45': Κακώς ο Ματσούκας δεν υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Αντρέ Τεϊσέιρα της Κηφισιάς για ριψοκίνδυνο παίξιμο, αντικανονική χρήση του χεριού του στο πρόσωπο του αντιπάλου του.

60': Σωστά ο Στεφανής υπέδειξε οφσάιντ τον Οζεγκοβιτς της Κηφισιάς.

66': Κακώς ο Σάββας υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του ΟΦΗ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (μπλόκαρε την μπάλα ο τερματοφύλακας), ο διαιτητής εφάρμοσε το πλεονέκτημα και σωστά δεν το σφύριξε.

74-75': Υπήρξε πέσιμο του Ισεκα του ΟΦΗ στην περιοχή της Κηφισιάς, υπήρξε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, η επαφή που υπήρξε από το μαρκάρισμα του Τσάπαν στον Ισεκα κρίνεται φυσιολογικό.

75': Οι παίκτες του ΟΦΗ ζήτησαν πέναλτι για παίξιμο της μπάλας με το χέρι του Τσάπαν της Κηφισιάς, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (= Γκορτσίλας) και συμφώνησε σωστά με την απόφαση του διαιτητή, το χέρι του ήταν σε φυσική θέση κοντά στο σώμα του.

78': Ο Ματσούκας υπέδειξε κίτρινη κάρτα σε αξιωματούχο του ΟΦΗ για διαμαρτυρία στην προηγούμενη φάση που ζήτησαν πέναλτι για χέρι.

Κίτρινες κάρτες:

Κηφισιά:

62' Φακούντο Σολόα

81' Ντάριο Τσανατζίγια

ΟΦΗ:

31' Μακάνα Μπάκου

59' Μάρκο Μπάκιτς

70' Μιγκέλ Μεγιάδο

 

Σχόλια