Πολλά… θέματα ο Τσαγκαράκης και μαύρα χάλια ο Διαμαντόπουλος


SUPERLEAGUE 2023/24

26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΒΟΛΟΣ 3-0

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)

Βοηθοί: Σινιοράκης (Χανίων),

Καραλής (Ηλείας)

4ος: Κατοίκος (Αθηνών

VAR: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

ΑVAR: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας-Λευκάδας)

Παρατηρητής: Μπίκας (Χαλκιδικής)

1': Κακώς ο Τσαγκαράκης δεν απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Ασενούν του Βόλου, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και κακώς ο Διαμαντόπουλος δεν συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για σοβαρό επικίνδυνο παίξιμο, με τις τάπες του στον αστράγαλο και αχίλλειο του Εσε.

5-6': Σωστά ο ρέφερι απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον Μπαριέντος του Βόλου για σοβαρό επικίνδυνο παίξιμο, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και συμφώνησε σωστά με την απόφαση του διαιτητή, ο Μπαριεντος σήκωσε ψηλά το πόδι και χτύπησε στο πρόσωπο τον Μασούρα

29’: Σωστά ο Σινιοράκης δεν υπέδειξε οφσάιντ σε οριακή φάση, ο Ελ Κααμπί ήταν πιο πίσω από την μπάλα, (στην συνέχεια η μπάλα κατέληξε κόρνερ, υπέρ του Ολυμπιακού).

45+3': Αρχικά ο Τσαγκαράκης έδωσε συνέχεια όταν ο Ποντένσε έπεσε στην περιοχή του Βόλου, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά ο Διαμαντόπουλος συνέστησε στο διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι, όταν είδε την φάση σωστά σφύριξε πέναλτι, ο Μύγας μάρκαρε αντικανονικά τον Ποντένσε. Με την εκτέλεση του έγινε το 2-0.

56-58': Αρχικά ο διαιτητής Τσαγκαράκης μέτρησε γκολ που πέτυχε ο Μασούρας, όμως μετά από έλεγχο επιβεβαίωσης από το VAR (Διαμαντόπουλος) συνέστησε στο διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για επιθετικό φάουλ, όταν είδε την φάση αποφάσισε να ακυρώσει το γκολ για επιθετικό φάουλ του Ρετσου, για αντικανονική χρήση του χεριού του στον ώμο του αντιπάλου του, όμως κακώς του υπέδειξε κίτρινη κάρτα, η χρήση του χεριού του δεν ήταν με ριψοκίνδυνο τρόπο (ο Ρέτσος χάνει το πρώτο ματς των playoffs).

62': Κακώς, ο Καραλής υπέδειξε οφσάιντ τον Γιόβετιτς του Ολυμπιακού, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (απέκρουσε ο τερματοφύλακας).

90-90+3': Αρχικά ο Τσαγκαράκης έδωσε συνέχεια στο γκολ που πέτυχε ο Ποντένσε, όμως μετά από έλεγχο επιβεβαίωσης από το VAR, ο Διαμαντόπουλος συνέστησε στο διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για επιθετικό φάουλ, όταν είδε την φάση αποφάσισε να ακυρώσει το γκολ για επιθετικό φάουλ, φαίνεται να υπάρχει μια ελαφριά επαφή της μπάλας κάτω από το χέρι του Ναβάρο και αποφάσισε να ακυρώσει το γκολ.

Κίτρινες κάρτες:

Ολυμπιακός:

59' Ρέτσος

77' Γιόβετιτς

90+5' Αλεξανδρόπουλος

Βόλος:

3' Ασενούν

49' Ολιβέρα

Σχόλια