Η φάση (pic) που τα έκαναν μαντάρα οι Βάτσιος και Πολυχρόνης


SUPERLEAGUE 2023/24

26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

Βοηθοί: Μωυσιάδης (Γρεβενών),

Νίκζας (Λάρισας)

4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

VAR: Πολυχρόνης (Πιερίας)

ΑVAR: Τζιουβάρας (Κοζάνης)

Παρατηρητής: Τεροβίτσας (Αιτ/νιας)

 

7': Σωστά ο Μωυσιάδης υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα.

21': Κακώς ο Βάτσιος δεν σφύριξε φάουλ υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα όταν ο Κουέν του Ατρομήτου έπαιξε την μπάλα με το χέρι του, με αποτέλεσμα να αναπτύξει επικίνδυνη επίθεση σε βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα. Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες και τον πάγκο του ΠΑΣ.

24-25: Κακώς ο Βάτσιος δεν σφύριξε πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα όταν ο Αθανασίου κράτησε τον Παντελάκη, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (Πολυχρόνης) και κακώς δεν συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι, υπήρξε ξεκάθαρο κράτημα του Αθανασίου στον Παντελάκη που τον είχε πάρει με τα δύο του χέρια αγκαλιά και τον έριξε στο έδαφος, έπρεπε ο διαιτητής να το είχε σφυρίξει άμεσα αφού ήταν μπροστά στην παράβαση. Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από παίκτες και από τον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα και υπέδειξε κίτρινη κάρτα σε αξιωματούχο του ΠΑΣ.

40: Σωστά ο Νίκζας υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Ατρομήτου.

74': Σωστά, ο Βάτσιος απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Κιβρακίδη του Ατρομήτου για σοβαρό επικίνδυνο παίξιμο, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και συμφώνησε σωστά με την απόφαση του διαιτητή, ο Κιβρακίδης μάρκαρε από πίσω με τις τάπες του στην γάμπα τον Ντεμίρ του ΠΑΣ Γιάννινα.

Κίτρινες κάρτες:

ΠΑΣ Γιάννινα:

85' Κάρλες Σόρια

Ατρόμητος:

45' Νίκος Αθανασίου

ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΒΑΤΣΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟ 24'



 

Σχόλια