Εδωσε σπόρια στον Παναθηναϊκό ο Αλ Χακίμ αλλά χρειάστηκε VAR για πέναλτι


SUPERLEAGUE 2023/24

25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΆΡΗΣ 2-0

Διαιτητής: Αλ Χακίμ (Σουηδίας)

Βοηθοί: Κλίβερ,

Κούλουμ (Σουηδίας)

4ος: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)

VAR: Φαν Μπέκελ (Ολλανδίας)

AVAR: Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής)

Παρατηρητής: Μπριάκος (Ηπείρου)

3-4': Αρχικά ο Κούλουμ υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Παναθηναϊκού όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση μετά το γκολ του Μπακασέτα. Μετά από έλεγχο επιβεβαίωσης από το VAR κάνοντας χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ ενημέρωσε τον διαιτητή ότι στο ξεκίνημα της επίθεσης ο παίκτης δεν ήταν οφσάιντ και μέτρησε το γκολ του Παναθηναϊκού (1-0).

18': Κακώς ο Αλ Χακίμ δεν σφύριξε φάουλ και κίτρινη κάρτα στον Βίτορ Ούγκο του Παναθηναικού όταν έπαιξε ριψοκίνδυνα πάτημα με τις τάπες του στο πόδι του Ντάριντα, στην συνέχεια έγινε αντεπίθεση και ο Ιωαννίδης του Παναθηναϊκού σούταρε την μπάλα στο δοκάρι. Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες και τον πάγκο του Άρη, ενώ τραυματίστηκε ο Νταρίντα.

20': Κακώς ο ρέφερι δεν σφύριξε φάουλ υπέρ του Άρη όταν Βίτορ Ούγκο του Παναθηναϊκού μάρκαρε αντικανονικά τον αντίπαλο του (Μορόν)

37': Κακώς ο Κούλουμ υπέδειξε οφσάιντ τον Παλάσιος του Παναθηναϊκού (δεν ανέκοψε επίθεση, γιατί η μπάλα κατέληξε σε παίκτη του Άρη).

49-52': Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά από εκτέλεση φάουλ από τον Μπερνάρ, ζήτησαν πέναλτι για χέρι που έγινε από παίκτη του τείχους (Σουλεϊμάνοβ), έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συνέστησε στο διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι, όταν το είδε σωστά σφύριξε πέναλτι. Με την εκτέλεση του έγινε το 2-0.

54': Σωστά ο Κούλουμ υπέδειξε οφσάιντ τον Οντουμπάτζο του Άρη, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

57’: Σωστά ο ίδιος βοηθός υπέδειξε οφσάιντ τον Ανσαριφάρντ του Άρη, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

61': Σωστά ξανά ο Κούλουμ υπέδειξε οφσάιντ τον Σαμόρα του Άρη.

68': Ο Αλ Χακίμ έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Μοντόγια του Άρη για ριψοκίνδυνο παίξιμο στον Μπακασετα, υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες και τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Κίτρινες κάρτες:

Παναθηναϊκός:

24' Φίλιπ Μλαντένοβιτς

Άρης:

55' Μόουζες Οντουμπάτζο

Σχόλια