Καλή εμφάνιση από τον Σιδηρόπουλο πριν από ματς στο Conference League


SUPER
LEAGUE 2023/24

23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

ΒΟΛΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-2

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας),

Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας)

4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

VAR: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

AVAR: Φωτόπουλος (Αθηνών)

Παρατηρητής: Ευθυμιάδης (Πιερίας)

1': Σωστά ο Δημητριάδης υπέδειξε οφσάιντ τον Παμλίδη του ΠΑΣ Γιάννινα όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

11': Κακώς ο Κωσταράς υπέδειξε οφσάιντ τον Γκαρσία του Βόλου, ενώ ήταν στην ίδια ευθεία (δεν ανέκοψε υποσχόμενη επίθεση, καθώς η μπάλα κατέληξε σε παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα).

19': Ο Σιδηρόπουλος ζήτησε να μην επαναρχίσει ο αγώνας με πλάγιο άουτ έως ότου να ελεγχθεί προηγούμενη φάση στην περιοχή πέναλτι του ΠΑΣ Γιάννινα, όταν ολοκληρώθηκε ο έλεγχος ο Τσακαλίδης ενημέρωσε τον διαιτητή ότι δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό στο πέσιμο του Μύγα του Βόλου, (δεν υπήρξε ριπλέι από κοντινό πλάνο για να φανεί η ορθότητα της απόφασης τους).

30-32': Αρχικά ο Δημητριάδης υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα, όμως μετά από έλεγχο επιβεβαίωσης από το VAR, ο Τσακαλίδης ενημέρωσε τον διαιτητή ότι ο σκόρερ δεν είναι οφσάιντ και μέτρησε το γκολ. Όμως είναι ανεξήγητο γιατί δεν έδειξαν ριπλέι της φάσης, για το αν μπήκαν και αν τοποθετήθηκαν σωστά οι τρισδιάστατες γραμμές του οφσάιντ.

36-37': Ο Σιδηρόουλος σφύριξε επιθετικό φάουλ σε βάρος του Εραμούσπε του ΠΑΣ Γιάννινα όταν έπεσε στην περιοχή πέναλτι του Βόλου, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, καθώς ο Εραμούσπε και Ράτσιτς του Βόλου είχαν ένα αλληλοκράτημα μεταξύ τους και διαιτητής σφύριξε το επιθετικό φάουλ που είχε προηγηθεί.

45+5': Υπέδειξε κίτρινη κάρτα σε αξιωματούχο στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα για διαμαρτυρία.

64': Σωστά ο Κωσυαράς υπέδειξε οφσάιντ τον Ροσέρο του ΠΑΣ Γιάννινα.

77': Σωστά ο Κωσταράς υπέδειξε οφσάιντ τον Ροσέρο του ΠΑΣ Γιάννινα.

89': Υπήρξε πέσιμο και τραυματισμός του Γκαρσία στην περιοχή πέναλτι του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Σιδηρόπουλος σταμάτησε τον αγώνα για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες  από το ιατρικό επιτελείο, ταυτόχρονα έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό, υπήρξε μια φυσιολογική σύγκρουση με τα κεφάλια του Παντελάκη και του Γκαρσία στην προσπάθεια τους να παίξουν την μπάλα με το κεφάλι τους.

90+5': Απέβαλε αξιωματούχο από τον πάγκο του Βόλου (δεν ανέφερε ποιον ακριβώς).

90+7': Υπήρξε πέσιμο του Ασενούν στην περιοχή του ΠΑΣ Γιάννινα, έγινε έλεγχος από το VAR (= Τσακαλίδης) και συμφώνησε σωστά με την απόφαση του διαιτητή, υπήρξε μια ελαφριά επαφή από τον Παντελάκη στον Ασενούν που κρίνεται φυσιολογική.

90+8': Ο Σιδηρόπουλος απέβαλε με κόκκινη κάρτα αναπληρωματικό παίκτη ή αξιωματούχο, από τον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα.

 

Κίτρινες κάρτες:

Βόλος:

25' Νεμάνια Γκλάβτσιτς

34' Γιασίν Ασενούν

65' Γιοέρι ντε Καμπς

90+1' Χουάν Γκαρσία

ΠΑΣ Γιάννινα:

7' Κέβιν Ροσέρο

45+2' Τζόρντι Οσέι-Τούτου

90+4' Βασίλης Σούλης

90+7' Αλέξης Καλογερόπουλος

Σχόλια