Ορισμός-βραβείο στον Μαλούτα μετά τη... σφαγή του Ολυμπιακού Β' - Σφυρίζει ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα


Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου ο Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας) σφύριξε Καλαμάτα-Ολυμπιακός Β’ 1-0 για το πρωτάθλημα της Super League 2, όπου έκανε μια «χειρουργική» διαιτησία σε βάρος των «ερυθρόλευκων». Το μοναδικό γκολ σημειώθηκε στο 61’ με πέναλτι του Μπαράλες το οποίο ήταν ανύπαρκτο. Ο 42χρονος ρέφερι, που πριν ήταν στα αζήτητα και άργησε να τρέξει τα αγωνιστικά τεστ του καλοκαιριού, έδειξε την άσπρη βούλα ενώ δεν υπήρχε πέναλτι αλλά επιθετικό φάουλ του Μπαράλες στον Μαυρουδή! Κι όμως, για αυτό το «χειρουργείο» όρισαν διαιτητή από τον πίνακα της Super League 1!

Σα να μην έφτανε αυτό, έδωσαν και ορισμό-βραβείο στον Μαλούτα καθώς τον έβαλαν στον αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα που γίνεται την Τετάρτη 28/2 για την 25η αγωνιστική της Super League. Ξευτιλίζονται με αυτά που κάνουν καθώς είναι ο τρίτος ορισμός του Μαλούτα την τρέχουσα σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League (Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 1-4 την 14η αγωνιστική και Βόλος-Παναιτωλικός 1-1 την 21η), ενώ έχει πάρει δυο ορισμούς στο Κύπελλο και δυο στην SL 2.

Ξαφνικά, ανακάλυψαν ότι υπάρχει διαιτητής Μαλούτας. Βρε, τι κάνει ένας άνθρωπος για να μείνει στον πίνακα!

Ο παρατηρητής Σπυράκης (Λακωνίας) τι βαθμό έβαλε στον Μαλούτα για τη διαιτησία του στον αγώνα Καλαμάτα-Ολυμπιακός Β’ 1-0;

Σχόλια