Ούτε τα προσχήματα: «Πρόταση του ΠΑΟΚ ο πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Ποδοσφαίρου Γυναικών» - Μόνο μια γυναίκα στο ΔΣ! - Αναζητείται κανονικότητα στο ποδόσφαιρο


-Οι εκλογές έγιναν την Κυριακή 25/2



Εξελέγη το πρώτο δ.σ. της Ενωσης Σωματείων Ποδοσφαίρου Γυναικών

ΠΗΓΗ: www.metrosport.gr

Πρόεδρος εξελέγη ο Αντώνης Κιουρεκτσίδης με 42 ψήφους, ο οποίος ήταν ο μοναδικός υποψήφιος και η πρόταση του ΠΑΟΚ. Τα υπόλοιπα μέλη που εξελέγησαν και οι θέσεις που πήραν μετά την πρώτη συνεδρίαση που ακολούθησε είναι οι: Κυριάκος Φύτρας 34 ψήφοι (Α’ Αντιπρόεδρος), Κώστας Παύλου 24 ψήφοι (Β’ Αντιπρόεδρος), Θοδωρής Κοτσώνης 33 ψήφοι (Ταμίας), Γιάννης Κάκκος 22 ψήφοι (Αναπλ. Ταμίας), Ελενα Παπαϊωάννου 34 ψήφοι (Γ. Γραμματέας), Ιγνάτιος Καρτσακλής 27 ψήφοι (Αναπληρωτής Γ. Γραμματέας) και μέλη οι Θεολόγος Μπεκιάρης 31 ψήφους, Χρήστος Αμούργης 22 ψήφους, Φώτης Παντελίδης 22 ψήφους, Νίκος Νατσιόπουλος 21 ψήφους.

Η χθεσινή Συνέλευση ήταν η συνέχεια της ιδρυτικής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Σωματείων Ποδοσφαίρου Γυναικών, η οποία πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούνιο.

Εκείνη η συνέλευση ενέκρινε το πρώτο καταστατικό της νέας Ένωσης και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκλογική διαδικασία από τους εκπροσώπους των ποδοσφαιρικών σωματείων. Από τις αρχαιρεσίες, εκλέχθηκε η επταμελής προσωρινή διοικούσα επιτροπή.

Στο διάστημα που μεσολάβησε ο νομικός Αχιλλέας Μαυρομάτης ανέλαβε να «τρέξει» όλες τις διαδικασίες για το νέο Σωματείο καθώς και τα διαδικαστικά για τη χθεσινή Γενική Συνέλευση, στην οποία πρόεδρος εκλέχθηκε ο Αλκης Ησαϊάδης, Αντιπρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

 

Σχόλια