Θέμα αξιοπιστίας με τους ορισμούς των ξένων


-Κανόνας οι διαρροές πριν από την επίσημη ανακοίνωσή τους. Όπως έγινε και με την επιλογή του Αλ Χακίμ.

 

Μεγάλο πλήγμα αξιοπιστίας δέχονται οι ορισμοί, ειδικά των ξένων διαιτητών και είναι περίεργο που η ΚΕΔ δεν αντιδρά, σα να μην κάνει προσπάθεια να σταματήσει το… φαινόμενο. Συνεχίζονται οι διαρροές πριν ανακοινωθούν επίσημα όπως συνέβη και με τον Σουηδό Αλ Χακίμ που όρισαν στο σημερινό (21:00) ματς Παναθηναϊκός-Αρης.

Επί Κλάτενμπεργκ υπήρξε διαρροή μια φορά σε σάιτ του εξωτερικού και ο Αγγλος, τότε αρχιδιαιτητής, άλλαξε τους διαιτητές. Με την τωρινή ΚΕΔ αυτό γίνεται συνέχεια και μάλιστα με διαρροές σε εγχώρια ΜΜΕ, όμως οι Φρόιντφελντ και Μάνταλος κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.

Είναι αδιανόητο να υπάρχουν διαρροές πριν ανακοινωθούν επίσημα οι διαιτητές. Αν αναλογιστούμε ότι οι διαιτητές κλείνουν 10-15 μέρες πριν τη δημοσιοποίηση των ορισμών τότε είναι… σουρωτήρι. Κανείς δεν ξέρει πόσοι μαθαίνουν ποιοι ξένοι διαιτητές θα σφυρίξουν στα ντέρμπι. Γιατί η ΚΕΔ δεν αντιδρά;

Εννοείται ότι δεν είναι φυσιολογικά πράγματα και δεν έχουν σχέση με την κανονικότητα. Παράλληλα, πολλές απορίες προκαλεί η απάθεια της ΚΕΔ.

Σχόλια