Η απόδοση του Γκάμαρη και η ανακοίνωση του Βόλου


SUPER
LEAGUE 2023/24

24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

ΑΡΗΣ-ΒΟΛΟΣ 2-0

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών)

Βοηθοί: Παπαδάκης (Ηρακλείου),

Μηνούδης (Πιερίας)

4ος: Πολυχρόνης (Πιερίας)

VAR: Βεργέτης (Αρκαδίας)

AVAR: Στεφανής (Καρδίτσας)

Παρατηρητής: Καρατζάς (Εύβοιας)

 

10': Κακώς ο Γκάμαρης υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Γιοέρι ντε Καμπς καθώς το μαρκάρισμα του δεν ήταν ριψοκίνδυνο παίξιμο, ούτε μαρκάρισμα με σκοπό να ανακόψει υποσχόμενη επίθεση.

11': Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο του Βόλου για παράβαση φάουλ σε βάρος παίκτη του, παράβαση που υπέδειξε ο Παπαδάκης (για σπρώξιμο πάνω στην πλάγια γραμμή) και στην συνέχεια υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Γκαρσία για διαμαρτυρία.

18': Σωστά ο Μηνούδης υπέδειξε οφσάιντ τον Μορόν του Άρη.

31': Σωστά  ο Γκάμαρης υπέδειξε κίτρινη στον Μαξιμιλιάνο Κόμπα για αντικανονική χρήση χεριού στο πρόσωπο του αντιπάλου του, αφού του προκάλεσε αιμάτωση στην μύτη, υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο του Βόλου και ο ρέφερι υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον αξιωματούχο του Βόλου (Γιαννόπουλο).

Κίτρινες κάρτες:

Άρης:

76' Νέβεν Τζούρασεκ

84' Καρίμ Ανσαριφάρντ

Βόλος:

10' Γιοέρι ντε Καμπς

12' Χουάν Γκαρσία

31' Μαξιμιλιάνο Κόμπα

77' Τάσος Τσοκάνης

90+2' Αλέξης Καλογερόπουλος

90+3' Ζαν Πιέρ Μπαριέντος

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ:

«Συγχαρητήρια στον κ. Γκάμαρη. Στο 10ο λεπτό είχε προλάβει να βγάλει δυο ανύπαρκτες κίτρινες σε ποδοσφαιριστές μας. Στο 30ο «ανακάλυψε» και 3η κίτρινη. Μέχρι το τέλος του αγώνα θα βρει τουλάχιστον έναν ποδοσφαιριστή μας να αποβάλλει… Καλά για τα ανύπαρκτα φάουλ που ανακαλύπτει μόνο εις βάρος μας μην το σχολιάσουμε…».

Σχόλια