Οπου πάει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, ο Πουρλιοτόπουλος είναι μαζί του - Φουκαριάρα ΕΠΟ, κακόμοιρη ομοσπονδία… - Για ποια ανεξαρτησία του ποδοσφαίρου μιλάμε;


-Ας μην ξεχνάμε ότι οι ΕΠΣ ψηφίζουν για τη διοίκηση της ΕΠΟ

 

Σε όμορφο και οικογενειακό κλίμα η κοπή πίτας για τις ομάδες της Θάσου

ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: www.proininews.gr

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, τιμώντας τις έξι ομάδες της Θάσου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα την Τρίτη (27/2) το απόγευμα παρουσία όλων των παραγόντων των ομάδων του νησιού και παράλληλα πραγματοποίησε βραβεύσεις παραγόντων με πολυετή προσφορά στο ποδόσφαιρο του νησιού και όχι μόνο.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, υπεύθυνος ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο της Θάσου και γενικότερα στο τοπικό ποδόσφαιρο με ειδική πλακέτα ο Παναγιώτης Μέντζας, ο Φίλιππος Καλαϊτζής και ο Γιάννης Σαρανταδέκας.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ Καβάλας που παρευρέθηκαν στο χώρο, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για θέματα που απασχολούν το τοπικό ποδόσφαιρο.



https://www.proininews.gr/se-omorfo-kai-oikogeneiako-klima-i-kopi-pitas-gia-tis-omades-tis-thasoy-fotografies/?fbclid=IwAR2Ikd1nUKDSfTtV1cO73-ZDsmtbB-7SUu3Is3kAV0_VG0pVKpzkwybFN7s

Σχόλια