Το ναυάγιο του Κατσικογιάννη στο γήπεδο της ΑΕΚ


SUPERLEAGUE 2023-24

21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

ΑΕΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 4-2

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτ/νίας),

Στάϊκος (Λάρισας)

4ος: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

AVAR: Νικολακάκης (Λασιθίου)

Παρατηρητής: Σταθόπουλος (Αχαΐας)

12': Κακώς ο Κατσικογιάννης σφύριξε επιθετικό φάουλ σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης στην περιοχή της ΑΕΚ δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό (έκανε σκούπα στην περιοχή της ΑΕΚ), υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες για αυτή την λανθασμένη απόφαση του και υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Μιριτέγιο.

18': Κακώς ο Κωσταράς υπέδειξε οφσάιντ τον Μιριτέγιο του Αστέρα Τρίπολης όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση, ήταν στην ίδια ευθεία.

27-28': Στο γκολ 2-0 της ΑΕΚ έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR για το αν ήταν οφσάιντ ο σκόρερ Πόνσε, μετά τον έλεγχο ο Ευαγγέλου ενημέρωσε τον Κατσικογιάννη ότι σωστά ο Στάικος δεν υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ αφού ήταν σε κανονική θέση και σωστά μέτρησε το γκολ.

29': Σωστά ο Κωσταράς σε οριακή φάση δεν υπέδειξε οφσάιντ τον Μιριτέγιο του Αστέρα Τρίπολης και άφησε να ολοκληρωθεί η επίθεση (σουτ άουτ).

30': Σωστά ο Στάικος υπέδειξε οφσάιντ τον Αμραμπατ της ΑΕΚ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (άουτ).

45+1': Κακώς ο ρέφερι δεν υπέδειξε κιτρινη κάρτα στον Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ όταν μάρκαρε αντικανονικά τον Μπαρτολο και ανέκοψε υποσχόμενη επίθεση του Αστέρα Τρίπολης

45+2': Κακώς ο Κατσικογιάννης δεν σφύριξε άμεσα το πέναλτι για παίξιμο της μπάλας με το χέρι από το Μήτογλου που το είχε σε αφύσικη θέση (λες και έπαιζε βόλεϊ), μετά από έλεγχο επιβεβαίωσης που έγινε από το VAR σωστά ενημέρωσε τον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι, όταν είδε την φάση σφύριξε το ξεκάθαρο πέναλτι. Με την εκτέλεση του έγινε το 3-1.

61’: Σωστά ο Κωσταράς υπέδειξε οφσάιντ τον Αμραμπατ της ΑΕΚ.

68': Σωστά ο Στάικος υπέδειξε οφσάιντ τον Κρεσπί του Αστέρα Τρίπολης, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

Κίτρινες κάρτες:

ΑΕΚ: Καμία κίτρινη

Αστέρας Τρίπολης:

13' Χουάν Μιριτέγιο

33' Σον Γκος

40' Χουλιάν Μπαρτόλο

 

Σχόλια