Δεν κρατήθηκε ο Γκορτσίλας, στον... χορό και ο Περράκης! – Τι είναι αυτοί οι απίθανοι που κάνουν τους διαιτητές; - Τι άλλο θα δούμε ακόμα;


SUPER
LEAGUE 2023/24

23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

ΑΕΚ – ΚΗΦΙΣΙΑ 3-0

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Νικολαΐδης (Μακεδονίας),

Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

4ος: Βλάχος (Ανατολικής Αττικής)

VAR: Περράκης (Αθηνών)

AVAR: Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Παρατηρητής: Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας)

4-6': Κακώς, ο Γκορτσίλας σφύριξε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ και απέβαλε τον Σπίνο της Κηφισιάς μετά από μαρκάρισμα του οριακά εκτός της γραμμής της μεγάλης περιοχής, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και κακώς ο Περράκης δεν συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης. Η ελαφριά επαφή του Σπίνου κρίνεται φυσιολογική. Με την εκτέλεση του πέναλτι ο τερματοφύλακας απέκρουσε.

28-30': Κακώς ο Χριστάκογλου δεν υπέδειξε οφσάιντ τον Σπήλιο της ΑΕΚ  που στην συνέχεια πέτυχε γκολ (σε σουτ του Γκατσίνοβιτς, παίκτης της Κηφισιάς έστειλε την μπάλα στο τέρμα του), όμως μετά από έλεγχο επιβεβαίωσης από το VAR ενημέρωσε τον διαιτητή ότι ο Πήλιος στο ξεκίνημα της επίθεσης ήταν οφσάιντ και δεν μέτρησε το αυτογκόλ.

34': Κακώς ο ρέφερι δεν απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Χατζησαφι της ΑΕΚ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και κακώς δεν συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση κόκκινης κάρτας (σοβαρό επικίνδυνο παίξιμο) και όχι κίτρινης κάρτας (για ριψοκίνδυνο παίξιμο) που υπέδειξε ο διαιτητής, ο Χατζησαφι με τις τάπες του και με υπερβολική δύναμη πατάει το πόδι του Σολόα.

51': Σωστά ο Νικολαΐδης υπέδειξε οφσάιντ τον Σιντιμπέ της ΑΕΚ, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

55': Κακώς ο Χριστάκογλου υπέδειξε οφσάιντ τον Οζέγκοβιτς της Κηφισιάς όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

60': Σωστά ο Νικολαϊδης υπέδειξε οφσάιντ τον Πήλιο της ΑΕΚ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (σουτ άουτ).

63': Σωστά ο Χριστάκογλου υπέδειξε οφσάιντ τον Ματέους Σάντος της Κηφισιάς.

80': Σωστά ο Νικολαΐδης υπέδειξε οφσάιντ τον Πινέδα όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (πέτυχε γκολ ο Λιούμπιτσιτς), έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή και το γκολ δεν μέτρησε.

Κίτρινες κάρτες:

ΑΕΚ:

34' Εχσάν Χατζισαφί

67' Αλεξάντερ Κάλενς

Κηφισιά:

47' Μάρκο Γκόμπελιτς (για να συμπληρώσει 3 και να εκτίσει στον αγώνα με Παναθηναϊκό)

54' Φακούντο Σολόα (για να συμπληρώσει 3 και να εκτίσει στον αγώνα με Παναθηναϊκό)

70' Λούκα Τσάπαν

 

Σχόλια