Είχαν δύσκολες φάσεις Μανούχος και Τσέτσιλας στο Ηράκλειο


SUPERLEAGUE 2023-24

21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

ΟΦΗ – ΚΗΦΙΣΙΑ 1-2

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Δ. Βεργέτης (Αργολίδας),

Αρμακόλας (Κυκλάδων)

4ος: Ματσούκας (Αιτ/νίας)

VAR: Τσέτσιλας (Καστοριάς)

AVAR:Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

Παρατηρητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

 

7': Σωστά ο Μανούχος σφύριξε πέναλτι όταν ο Μπρεσάν μάρκαρε τον Ματέους Σάντος, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (= Τσέτσιλας) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή ο Μπρεσάν μάρκαρε αντικανονικά τον Ματέους Σάντος και του υπέδειξε σωστά και κίτρινη κάρτα. Με την εκτέλεση του έγινε το 0-1.

21': Κακώς ο Δ.Βεργέτης υπέδειξε κόρνερ υπέρ του ΟΦΗ ενώ έπρεπε άουτ υπέρ της Κηφισιάς, υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες της Κηφισιάς στον διαιτητή και αφού είχε καταλάβει ότι η απόφαση τους ήταν λάθος, κατά την εκτέλεση του κόρνερ σφύριξε ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ, πιθανόν για να διορθώσει το προηγούμενο λάθος τους.

45+2-4': Υπήρξε πέσιμο του Ριέρα του ΟΦΗ μετά από μαρκάρισμα του Τσάπαν στην περιοχή της Κηφισιάς, όμως μετά από έλεγχο επιβεβαίωσης από το VAR ενημέρωσε τον διαιτητή ότι πριν το πέσιμο του Ριέρα στο ξεκίνημα της επίθεσης ήταν οριακά σε αντικανονική θέση οφσάιντ που κακώς δεν είχε υποδείξει ο Δ. Βεργέτης και σωστά σφύριξε το οφσάιντ αφού είχε προηγηθεί από το πέσιμο του.

64': Στο 0-2 της Κηφισιάς έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR για το αν υπήρξε οφσάιντ και ενημέρωσε τον διαιτητή ότι δέχεται την απόφαση του Βεργέτη που δεν υπέδειξε οφσάιντ, (στο ριπλέι δεν φαίνεται ξεκάθαρα αν την μπάλα την έπαιξε ο αμυντικός του ΟΦΗ Λαμπρόπουλος ή αν την έπαιξε ο Οζέγκοβιτς της Κηφισιάς, αν την έπαιξε ο Νο 9 έπρεπε να ακυρωθεί το γκολ), ο VAR δέχτηκε τελικά την απόφαση του βοηθού και μέτρησε το γκολ.

67': Υπήρξε πέσιμο του Μπιφουμά της Κηφισιάς στην περιοχή του ΟΦΗ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και συμφώνησε σωστά με την απόφαση του διαιτητή που δεν σφύριξε πέναλτι, αφού δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό.

74' υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Κασναφερη στον πάγκο της Κηφισιάς για έντονη διαμαρτυρία.

Κίτρινες κάρτες:

ΟΦΗ:

7' Μπρεσάν

31' Μιγκέλ Μεγιάδο

79' Γιάννης Αποστολάκης

Κηφισιά:

25' Χόναταν Μενέντεθ

58' Νίκος Βαφέας

72' Όγκνιεν Οζέγκοβιτς

Σχόλια