Σκάνδαλο το 4-2 υπέρ της ΑΕΚ και λένε ότι έπαθε... μπλακ άουτ το VAR: Το γκολ μπήκε με χέρι του Πόνσε (pic) και ο Μαλούτας πήγε στους πάγκους και ενημέρωσε ότι δεν... δουλεύει το VAR - Το χέρι έβγαζε μάτια και ο ρέφερι έπρεπε να το δει - Το VAR δεν είναι δικαιολογία ή... κολυμβήθρα - Τι άλλο θα δούμε ακόμα;


-Στο ματς ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα «έγραψε» το... μπλακ άουτ του VAR και η κουβεντούλα των Γιαννάκη, Βάτσιου στην αναμονή για την είσοδο των ομάδων για το β’ μέρος που… συνέλαβε η κάμερα.
-Οπως διέρρευσαν το VAR σταμάτησε το διάστημα 78'-82'

 

SUPERLEAGUE 2023/24

25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

 ΑΕΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 4-2

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)

Βοηθοί: Απτοσόγλου (Αθηνών),

Δ. Βεργέτης (Αργολίδας)

4ος: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

VAR: Χ. Βεργέτης (Αρκαδίας),

AVAR: Σαμοΐλης (Αθηνών)

Παρατηρητής: Κιοτζένης (Ξάνθης)

 

4': Ο Δ. Βεργέτης (β’ βοηθός) υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα, δεν υπήρξε ριπλέι από κάμερα στην ευθεία για να φανεί η ορθότητα της απόφασης του βοηθού.

44': Ο Απτόσογλου υπέδειξε οφσάιντ τον Αμραμπατ της ΑΕΚ, δεν υπήρξε ριπλέι από κάμερα στην ευθεία για να φανεί η ορθότητα της απόφασης του βοηθού.

59-60': Οι παίκτες της ΑΕΚ ζήτησαν πέναλτι για χέρι, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, το χέρι του ήταν σε φυσική θέση, όταν η μπάλα από κοντινή απόσταση και μετά από εκτροπή χτύπησε στο χέρι του Ροζάλες.

65': Σωστά ο Δ. Βεργέτης υπέδειξε οφσάιντ τον Ελίασον της ΑΕΚ.

78-84': Στο γκολ 4-2 της ΑΕΚ υπάρχει χέρι ο Πόνσε, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (Δ. Βεργέτης) και κακώς δεν συνέστησε στον Μαλούτα να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πριν το γκολ.

90+2': Κακώς ο Μαλούτας σφύριξε φαουλ και υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Μάτους Μπεγκάλα, δεν έκανε κάποια παράβαση, ο παίκτης της ΑΕΚ έπιασε το πρόσωπο του κάνοντας θέατρο και έπεσε στο έδαφος για να κερδίσει το σφύριγμα από το διαιτητή.

Κίτρινες κάρτες:

ΑΕΚ: Καμία!!!!

ΠΑΣ Γιάννινα:

39' Παναγιώτης Τζίμας

50' Μετέ Καάν Ντεμίρ

66' Βασίλης Σούλης

90+1' Κάρλες Σόρια

90+2' Μάτους Μπεγκάλα

ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΟΝΣΕ ΣΤΟ 4-2





Σχόλια