Πολλές δύσκολες φάσεις για τους Τσέτσιλα, Μανούχο στο Ατρόμητος-Αρης 0-2


SUPER
LEAGUE 2023/24

23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2023

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΆΡΗΣ 0-2

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Καστοριάς)

Βοηθοί: Στεφανής (Καρδίτσας),

Σάββας (Σερρών)

4ος: Τζήλος (Λάρισας)

VAR: Μανούχος (Αργολίδας)

AVAR: Καραγκιοζόπουλος (Ημαθίας)

Παρατηρητής: Τεροβίτσας (Αιτ/νιας)

2' σωστά ο Β βοηθός υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Άρη.

25': Υπήρξε πέσιμο του Αντζιέλσκι του Ατρομήτου στην περιοχή πέναλτι του Άρη, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (= Μανούχος) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Τσέτσιλα, υπήρξε μια ελαφριά επαφή που κρίνεται φυσιολογική.

29-32': Αρχικά ο διαιτητής έδωσε συνέχεια όταν υπήρξε παίξιμο της μπάλας με το χέρι του Κουέν στην δική του περιοχή, στην συνέχεια ο Ατρόμητος έφυγε στην αντεπίθεση με τον τερματοφύλακα του Άρη να αποκρούει την μπάλα σε κόρνερ. Ομως ο Τσέτσιλας ζήτησε να μην εκτελεστεί γιατί γινόταν ο έλεγχος της προηγούμενης φάσης από το VAR, αφού ολοκληρώθηκε ο έλεγχος ο Μανούχος συνέστησε στον Τσέτσιλα να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι, όταν είδε την φάση σωστά σφύριξε πέναλτι υπέρ του Άρη, το χέρι του Κουέν ήταν σε αφύσικη θέση μακριά από το σώμα του (κατά την διάρκεια του ελέγχου στην οθόνη του γηπέδου, ο διαιτητής υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Αγγελόπουλο του Ατρομήτου για διαμαρτυρία). Με την εκτέλεση του έγινε το 0-1.

51': Κακώς ο Σάββας υπέδειξε οφσάιντ τον Ανγκιέλσκι του Ατρομήτου όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (αράουτ).

70': Ο Τσέτσιλας απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Αγγελόπουλο του Ατρομήτου για διαμαρτυρία.

77': Υπήρξε πέσιμο του Βαλένσια στην περιοχή του Άρη, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και συμφώνησε με την απόφαση του Τσέτσιλα, υπήρξε αλληλοκράατημα του Βαλένσια με τον Βέλεθ που κρίνεται φυσιολογικό.

90+1-3': Οι παίκτες του Ατρομήτου ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Νταρίντα, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (= Μανούχος) και συμφώνησε με την απόφαση του Τσέτσιλα, το χέρι του ήταν κοντά στο σώμα του σε φυσική θέση.

Κίτρινες κάρτες:

Ατρόμητος:

24' Αγκιμπού Καμαρά

27' Γουαζντί Κεσχριντά

64' Δημήτρης Τσακμάκης

72' Γκαετάν Ρομπέγ

Άρης:

24' Φραν Βέλεθ

41' Μανού Γκαρθία

54' Κίκε Σαβέριο

90+1' Βλάντιμιρ Ντάριντα

Σχόλια