«Λήστεψαν» ξανά τον Ολυμπιακό (pics) – Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο (pics) το «χειρουργείο» των ανύπαρκτων Σλοβάκων – Αηδία…


-Στο ακυρωθέν γκολ (= χειρουργείο) του Μασούρα ο Μαρέφκα σφύριξε την στιγμή που η μπάλα περνάει την γραμμή τέρματος, γι'αυτό περίμενε το VAR. Φαίνεται ότι δείχνει το ακουστικό.
-Πως είδε δήθεν χέρι του Μασούρα από τόσο μεγάλη απόσταση ο υπέρβαρος ρέφερι; 




SUPERLEAGUE 2023-24

17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ

Διαιτητής: Μαρέφκα (Σλοβακίας)

Βοηθοί: Χρμο,

Ζέμκο (Σλοβακίας)

4ος: Βεργέτης (Αρκαδίας)

VAR: Μίχελ (Σλοβακίας)

ΑVAR: Μεϊντανάς (Αχαΐας)

Παρατηρητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

 

2': Ο βοηθός Χρμο υπέδειξε οφσάιντ τον Καμαρά όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (κεφαλιά, άουτ), δεν υπήρξε ριπλέι από κάμερα στην ευθεία για να φανεί η ορθότητα της απόφασης του βοηθού.

6': Ο Μαρέφκα έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Σαντιάγκο Έσε για ριψοκίνδυνο παίξιμο, πάτησε με τις τάπες του το πόδι του αντιπάλου του Ρότα.

38-40': Ο βοηθός Ζέμκο σε οριακή φάση υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ Τσούμπερ της ΑΕΚ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR κάνοντας χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ και ενημέρωσε τον διαιτητή ότι ο σκόρερ ήταν σε κανονική θέση και το γκολ μέτρησε (0-2).

53': Σωστά ο βοηθός Χρμο υπέδειξε οφσάιντ τον Αμραμπατ.

67-69': Κακώς σφύριξε φάουλ για χέρι του σκόρερ Μασούρα, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και κακώς δεν συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης, αφού φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Μασούρας κοντρόλαρε την μπάλα με τον ώμο του και όχι με το χέρι του. Το γκολ έπρεπε να μετρήσει. Ο Μαρέφκα σφύριξε πριν ο Μασούρας στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, όμως περίμενε το VAR. Φαίνεται ότι δείχνει το ακουστικό.

71’: Σωστά ο βοηθός Χρμο υπέδειξε οφσάιντ παίκτη της ΑΕΚ

71’: Ο Μαρέφκα κακώς δεν σφύριξε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού όταν ο Κάλεν έκανε αντικανονικό τακλιν (τρικλοποδιά) στον Ναβάρο, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και κακώς δεν συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι.

Και στις δύο παραπάνω φάσεις θα μπορούσε ο διαιτητής να κάνει ανασκόπηση των φάσεων.

 

Κίτρινες κάρτες:

Ολυμπιακός:

55' Ρέτσος

57' Ποντένσε

59' Φορτούνης

ΑΕΚ:

70' Τσούμπερ

78' Γκατσίνοβιτς

89' Γιόνσον





Σχόλια