Κατοίκος: Το πέναλτι που… έπνιξε, το πέναλτι που έδωσε και αυτό που δεν ήταν


SUPERLEAGUE 2023/24

16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 3-2

Διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών)

Βοηθοί: Απτόσογλου,

Νιδριώτης (Αθηνών)

4ος: Ζαμπαλάς (Ηπείρου

VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων

AVAR: Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Παρατηρητής: Γκάγκας (Λάρισας)

10': Ο Κατοίκος έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Κοτζαμανίδη του Πανσερραϊκού για ριψοκίνδυνο παίξιμο, προβολή με τις τάπες του στα πόδια του αντιπάλου του.

27': Υπήρξε πέσιμο του Λιάβα του Παναιτωλικού στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα του Πεταυράκη, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, δεν φαίνεται ξεκάθαρα αν υπήρξε επαφή στο πόδι του αντιπάλου του, όμως φαίνεται να πέφτει θεαματικά σε δεύτερο χρόνο, με σκοπό να κερδίσει πέναλτι.

30': Σωστά ο Απτόσογλου υπέδειξε οφσάιντ τον Σοφιανό του Πανσερραϊκού.

42': Σωστά ο Νιδριώτης υπέδειξε οφσάιντ τον Καρέλη του Παναιτωλικού όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

44': Ο Κατοίκος έπρεπε να σφυρίξει πέναλτι όταν ο Χατζηθεοδωρίδης έπεσε στην περιοχή πέναλτι του Πανσερραϊκού μετά από μαρκάρισμα του Στάικου, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και κακώς δεν συνέστησε στο διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι, ο Στάικος έσπρωξε από πίσω στην πλάτη του αντιπάλου του.

53': Σωστά ο Νιδριώτης υπέδειξε οφσάιντ τον Ουαρντα του Πανσερραϊκού.

63': Κακώς ο Απτόσογλου υπέδειξε ανάποδο αράουτ υπέρ του Πανσερραϊκού ενώ έπρεπε υπέρ του Παναιτωλικού.

70': Σωστά σφύριξε πέναλτι υπέρ του Πανσερραϊκού όταν ο τερματοφύλακας Καπίνο ανέτρεψε τον Χατζηστραβό, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή. Με την εκτέλεση του έγινε το 2-2.

72': Σωστά ο Νιδριώτης υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ του Πανσερραϊκού Αλεξιτς όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του βοηθού.

86': Σωστά ίδιος βοηθός υπέδειξε οφσάιντ τον Γούλερι του Πανσερραϊκού.

 

Σχόλια