Άλλο Διαμαντόπουλος, άλλο Μανούχος: Η φάση του 11’ έβγαλε στη σέντρα το «χειρουργείο» κατά του Ολυμπιακού - Καλή διαιτησία στη Λαμία


SUPERLEAGUE 2023/24

19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

 ΛΑΜΙΑ-ΚΗΦΙΣΙΑ  4-1

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Σινιοράκης (Χανίων),

Σπυρόπουλος (Ανατ. Αττικής)

4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

AVAR: Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

Παρατηρητής: Σταθόπουλος (Αχαΐας)

11': Σωστά ο Διαμαντόπουλος σφύριξε το φάουλ υπέρ της Κηφισιάς, όταν ο Αμαράλ έκανε αντικανονική χρήση χεριού στο κεφάλι του αντιπάλου του (Μασούρα), χωρίς να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον παραβάτη (Αμαράλ) αφού δεν έγινε με ριψοκίνδυνο τρόπο, (παρόμοια φάση με την κίτρινη του Ρέτσου, που είχε σφυρίξει φάουλ στο Κηφισιά - Ολυμπιακός, ενώ εκεί κακώς του υπέδειξε κίτρινη κάρτα).

12': Με την εκτέλεση του παραπάνω φάουλ η μπάλα κατέληξε κόρνερ, με την εκτέλεση του η Κηφισιά πέτυχε γκολ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και συμφώνησε με την απόφαση του Σινιοράκη που σωστά δεν είχε υποδείξει οφσάιντ τον σκόρερ Λαντρ, άρα το γκολ σωστά μέτρησε. Στην συνέχεια η Λαμία διαμαρτυρήθηκε κακώς ότι πριν το κόρνερ, δεν υπήρξε παράβαση στο φάουλ του 11'.

25': Υπήρξε πέσιμο του Οζέγκοβιτς της Κηφισιάς μετά από μαρκάρισμα του Σιμόν της Λαμίας, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, (όμως αν αυτή η φάση είχε γίνει στον αγώνα Κηφισιά - Ολυμπιακός θα είχε κάνει παρέμβαση ο VAR Παπαδόπουλος, για να δώσει το πέναλτι ο διαιτητής, τέτοια πέναλτι δίνονται μόνο σε βάρος του Ολυμπιακού και υπέρ των ομάδων της εξυγίανσης).

39-41': Κακώς ο Σπυρόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ της Λαμίας Μαρτίνεθ, όμως μετά από έλεγχο επιβεβαίωσης που έγινε από το VAR ενημέρωσε τον διαιτητή ότι ο σκόρερ ήταν σε κανονική θέση, (υπήρξε οφσάιντ ο Καρλίτος, αλλά δεν επηρέασε το παιχνίδι, αλλά ούτε και κάποιον αντίπαλο), και το γκολ μέτρησε κανονικά και έγινε το 2-1.

40': Ο Σπυρόπουλος υπέδειξε οφσάιντ παίκτη της Λαμίας, δεν υπήρξε ριπλέι για να φανεί η ορθότητα της απόφασης του βοηθού.

41': Σωστά ο Σινιοράκης υπέδειξε οφσάιντ τον Τετέι της Κηφισιάς.

47': Σωστά ο ίδιος βοηθός υπέδειξε οφσάιντ τον Καρλίτος της Λαμίας.

63': Σωστά ο Σπυρόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Οζεκοβιτς της Κηφισιάς.

65': Υπήρξε πέσιμο του Οζέγκοβιτς στην περιοχή της Λαμίας, ο διαιτητής σφύριξε σωστά επιθετικό φάουλ σε βάρος του, όμως έπρεπε να του υποδείξει και κίτρινη κάρτα γιατί κράτησε τον αντίπαλο από την φανέλα τραβώντας τον προς τα πάνω του, με σκοπό να ξεγελάσει τον διαιτητή για να κερδίσει πέναλτι.

89': Σωστά ο Σπυρόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Οζέγκοβιτς της Κηφισιάς, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

Κίτρινες κάρτες:

Λαμία:

66' Νούνιες

Κηφισιά:

71' Σολόα

Σχόλια