Nτροπή: Φτωχές οι λέξεις (pics) για τα διαιτητικά «εγκλήματα» κατά του Ολυμπιακού στο Βόλο από Παπαπέτρου, Γκορτσίλα, Πάτρα


SUPERLEAGUE 2023/24

13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

ΒΟΛΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-2

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Ψάρρης (Ζακύνθου),

Φωτόπουλος (Αθηνών)

4ος: Πουλικίδης (Δράμας)

VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

ΑVAR: Πάτρας (Μακεδονίας)

Παρατηρητής: Μπριάκος (Ηπείρου)

 

 

«ΕΓΚΛΗΜΑ» Νο 1:

17-20': Οι παίκτες του Βόλου ζήτησαν πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Ρέτσου στον Γκαρσία, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (= Γκορτσίλας) και ενημέρωσε τον Παπαπέτρου να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι, όταν είδε την φάση κακώς σφύριξε πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον Ρέτσο, καθώς προηγείται επιθετικό φάουλ. Με την εκτέλεση του έγινε το 1-0.

«ΕΓΚΛΗΜΑ» Νο 2:

23': Υπήρξε πέσιμο Ελ Κααμπί στην περιοχή πέναλτι του Βόλου, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και κακώς δεν συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι, ο αμυντικός του Βόλου Καλογερόπουλος έσπρωξε τον Ελ Κααμπί και έπεσε στο έδαφος.

28': Σωστά υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Μασούρα για ριψοκίνδυνο παίξιμο.

38': Σωστά υπέδειξε κίτρινη στον Μύγα του Βόλου για αντιαθλητική συμπεριφορά κράτησε τον αντίπαλο του.

39-44': Ο τερματοφύλακας του Βόλου Κόστιτς στην προσπάθεια του να παίξει την μπάλα με την γροθιά του δεν τα κατάφερε και στην συνέχεια χτύπησε τον Μπιανκόν στο πρόσωπο, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και ενημέρωσε τον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι, όταν είδε την φάση σωστά σφύριξε πέναλτι και κίτρινη στον Κόστιτς για ριψοκίνδυνο παίξιμο. Με την εκτέλεση του έγινε το 1-1.

45+12': Σωστά ο Παπαπέτρου απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Μύγα του Βόλου για ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης.

48': Σωστά υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Τρουιγέ του Βόλου για ριψοκίνδυνο παίξιμο.

50-51': Σωστά σφύριξε πέναλτι υπέρ του Βόλου όταν ο Ιμπορα μάρκαρε αντικανονικά τον Μωραΐτη, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή. Με την εκτέλεση του έγινε το 2-1.

«ΕΓΚΛΗΜΑ» Νο 3:

57-58': Εγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR για χέρι του Μωραΐτη και κακώς δεν συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για πέναλτι, παίξιμο της μπάλας με το χέρι σε αφύσικη θέση. Πρόκειται για χέρι που έβγαζε μάτια. Ο Παπαπέτρου έπρεπε να το δώσει άμεσα.

59': Σωστά υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Ασλανίδη του Βόλου για ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης.

«ΕΓΚΛΗΜΑ» Νο 4:

62-65': Ο Μασούρας πέτυχε γκολ, μετά από έλεγχο επιβεβαίωσης από το VAR κάνοντας χρήση της γραμμής του οφσάιντ, συνέστησε στο διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για οφσάιντ του Ελ Κααμπί, όταν είδε την φάση αποφάσισε να ακυρώσει το γκολ ως οφσάιντ του Ελ Κααμπί. Όμως, φαίνεται και με γυμνό μάτι ότι οι Πάτρας, Γκορτσίλας δεν έβαλαν σωστά τις γραμμές. Επιπλέον, τις αμφισβήτησαν μέχρι και οι ίδιοι, καθώς φώναξαν τον Παπαπέτρου για να ανασκόπηση για να επικυρώσουν την απόφαση.

66': Σωστά υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Φορτούνη για ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης.

68': Σωστά ο Φωτόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Άλχο του Βόλου όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση

75': Εγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR για πέναλτι χέρι, όμως σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Παπαπέτρου, το χέρι του Κόμπα ήταν ακούσιο εκτός μεγάλης περιοχής.

76': Σωστά ο ρέφερι υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Κόμπα του Βόλου για καθυστέρηση.

81': Σωστά υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Κορνέτ του Βόλου για αντιαθλητική συμπεριφορά, κράτησε τον Ροντινέι.

«ΕΓΚΛΗΜΑ» Νο 5:

82': Υπήρξε πέσιμο του Ιμπόρα στην περιοχή πέναλτι του Βόλου, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και κακώς δεν συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για τράβηγμα από τον αμυντικό, με τα δύο του χέρια, στον ώμο και στο μπράτσο του Ιμπορα.

«ΕΓΚΛΗΜΑ» Νο 6:

90’: Με νέα εφεύρεση ακύρωσαν γκολ του Ελ Κααμπί για οφσάιντ στον Ελ Αραμπί. Ούτε τα προσχήματα.

90+3': Ο Παπαπέτρου έπρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού και να αποβάλει με δεύτερη κίτρινη τον Τρουιγέ του Βόλου για ριψοκίνδυνο παίξιμο με το χέρι του στο πρόσωπο του Εσε.

 

ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ:

17-20': Προηγείται επιθετικό φάουλ κατά του Ρέτσου, όμως Παπαπέτρου, Γκορτσίλας έδωσαν πέναλτι του Ολυμπιακού και απέβαλαν τον διεθνή αμυντικό.



57-58': Το χέρι του Μωραϊτη.

 


 

62-65’: Όπως βλέπετε δεν υπάρχει οφσάιντ, δεν έπρεπε να ακυρωθεί το γκολ του Μασούρα.


ΤΑ ΔΥΟ... ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΟΦΣΑΪΝΤ



Σχόλια