Σιδηρόπουλος σημαίνει λάθη


SUPER LEAGUE 2023-24

15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΑΕΚ 2-2

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Φωτόπουλος (Αρκαδίας),

Βεργέτης (Αρκαδίας)

4ος: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

VAR: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

AVAR: Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

Παρατηρητής: Μπριάκος (Ηπείρου)

2': Σωστά ο Φωτόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Αλεξιτς του Πανσερραϊκού όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

10': Κακώς ο Σιδηρόπουλος υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Μορέιρα του Πανσερραϊκού, η παράβαση που έκανε δεν ήταν ριψοκίνδυνο παίξιμο, ούτε ανέκοψε υποσχόμενη επίθεση.

12': Σωστά ο Φωτόπουλος υπέδειξε οφσάιντ Μπέργκστρεμ του Πανσερραϊκού.

33’: Σωστά υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Θυμιάνη για ριψοκίνδυνο παίξιμο, στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα, σήκωσε ψηλά το πόδι του και χτύπησε τον Λιβάι Γκαρσία στο πρόσωπο, ο Παναγιώτης Κόνε από τον πάγκο της ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκε και του υπέδειξε κίτρινη κάρτα.

45+2’: Σωστά ο Φωτόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Αλεξιτς του Πανσερραϊκού, ο Γαλανόπουλος της ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκε στο βοηθό γιατί το υπέδειξε όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση και σωστά ο διαιτητής του υπέδειξε κίτρινη κάρτα.

48': Σωστά ο βοηθός Βεργέτης υπέδειξε οφσάιντ τον Αλεξιτς του Πανσερραϊκού όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

64': Σωστά απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον Μπέργκστρεμ του Πανσερραϊκού για αποστέρηση προφανούς ευκαιρίας για γκολ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή.

67': Σωστά υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Μουκουντί της ΑΕΚ γιατί χτύπησε τον αντίπαλο του στο λαιμό του, (το πλάνο ήταν μακρινό για να φανεί η σοβαρότητα της παράβασης, για περίπτωση κόκκινης).

84': Ο Σιδηρόπουλος έπρεπε να αποβάλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ουετραόγκο για ριψοκίνδυνο παίξιμο, πάτησε με τις τάπες του τον Βίντα.

90+4’: Ο Σιδηρόπουλος έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα μετά την επίτευξη του γκολ 2-2 στον τερματοφύλακα της ΑΕΚ Αθανασιάδη γιατί κράτησε τον αντίπαλο του για να μην καταφέρει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, (δηλαδή παράβαση αποστέρηση τέρματος), όμως δεν τα κατάφερε γιατί ήρθε συμπαίκτης του από πίσω και την έστειλε στα δίχτυα.

Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τον Πανσερραϊκό γιατί ενώ είχε υποδείξει 4' σφύριξε την λήξη στο 90+7:38" (ενώ το γκολ της ισοφάρισης 2-2 έγινε στο 90+3:24", άρα έπρεπε να σφυρίξει την λήξη στο 90+5').

 

 

Σχόλια