Ο Κουμπαράκης… δήλωσε βροντερό παρών, εντυπωσιακός ο Κόλλιας


-Ο ρέφερι της ΕΠΣ Κυκλάδων σφύριξε για πρώτη φορά φέτος και ενώ πέρσι διαιτήτευσε τρία παιχνίδια της μεγάλης κατηγορίας, επειδή προερχόταν από τραυματισμό. Σημειώστε ότι τον έβγαλαν από τον πίνακα των διεθνών διαιτητών.

-Ο βοηθός της ΕΠΣ Ηπείρου «έπιασε» πολύ δύσκολη φάση στο 3-0, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία.  Πολύ δύσκολη φάση αλλά σωστή απόφαση για τον Κόλλια ήταν και αυτή του 2-0.

SUPERLEAGUE 2023/24

13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ 3-0

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

Βοηθοί: Κόλλιας (Ηπείρου).

Χριστοδούλου (Ημαθίας)

4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

VAR: Μανούχος (Αργολίδας)

ΑVAR: Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

Παρατηρητής: Νικολακόπουλος (Αθηνών)

31': Σωστά ο Κόλλιας υπέδειξε οφσάιντ τον Τετέι της Κηφισιάς, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

43': Σωστά ο Χριστοδούλου υπέδειξε οφσάιντ τον Πέντρο Σίλβα του Παναιτωλικού.

43-45+1': Σωστά ο Κουμπαράκης σφύριξε άμεσα πέναλτι όταν ο Λόικ Λάντρε ανέτρεψε Χουάνπι, οι παίκτες της Κηφισιάς ζήτησαν ότι είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ (παίξιμο της μπάλας με το χέρι από τον Φακούντο Πέρες), έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης και για τις δύο φάσεις και σωστά συμφώνησε με τις αποφάσεις του διαιτητή. Σωστά, ο ρέφερι υπέδειξε και κίτρινη κάρτα στον Λόικ Λάντρε γιατί η παράβαση του αντικανονικού τακλιν ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Με την εκτέλεση του έγινε το 1-0.

54': Σωστά ο Χριστοδούλου υπέδειξε οφσάιντ τον Τετέι της Κηφισιάς, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

61': Στο 2-0 του Παναιτωλικού έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR αν στο ξεκίνημα της επίθεσης υπήρξε οφσάιντ και συμφώνησε με την απόφαση του Κόλλια που σωστά σε οριακή φάση δεν είχε υποδείξει οφσάιντ.

78': Στο 3-0 του Παναιτωλικού έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR αν υπήρξε οφσάιντ και συμφώνησε με την απόφαση του Κόλλια που σωστά σε πολύ δύσκολη φάση δεν είχε υποδείξει οφσάιντ τον σκόρερ Ντουάρτε που ήταν σε κανονική θέση, (ενώ οι Μλάντεν και Πέντρο Σίλβα που ήταν σε αντικανονική θέση δεν έκαναν κίνηση για την μπάλα, ο Οικονόμου που έκανε κίνηση για κεφαλιά φαίνεται να ήταν στην ίδια ευθεία). Δείτε τη φωτογραφία της φάσης στο πάνω μέρος.

Σχόλια