«Βροχή» οι φάσεις για Ανδριανό, Ζαμπαλά και βοηθούς – Αποκορύφωμα η απόφαση στο τέλος με παρέμβαση των Ζαμπαλά, Σπυρόπουλου – Για έξι λεπτά το VAR


-Σημαντικό λάθος του Πετρόπουλου στο τέλος (89')
-Τρεις λάθος αποφάσεις οφσάιντ σε γκολ, από τους Πετρόπουλο - Κωσταρά, που διορθώθηκαν μέσω VAR

SUPERLEAGUE 2023-24

12η αγωνιστική

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

ΟΦΗ-ΒΟΛΟΣ 1-1

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)

Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτ/νίας),

Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

4ος: Ματσούκας (Αιτ/νίας)

VAR: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

AVAR: Σπυρόπουλος (Ανατ. Αττικής)

Παρατηρητής: Μπίκας (Χαλκιδικής)

4': Σωστά ο Κωσταράς υπέδειξε οφσάιντ τον Καρό του ΟΦΗ, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (άουτ).

15': Σωστά ο Πετρόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Γκαρσία του Βόλου.

19': Κακώς ο Ανδριανός υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Γκαρσία του Βόλου, το μαρκάρισμα του ήταν απρόσεκτο, δεν ήταν ριψοκίνδυνο παίξιμο, ούτε υπήρξε ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης.

21': Υπήρξε αψιμαχία μεταξύ του Πασαλίδη και του Γκαρσία (που είχε ήδη κίτρινη κάρτα), ο Ανδριανός διαχειρίστηκε την περίπτωση κάνοντας τους συστάσεις.

23-24': Σωστά ο Κωσταράς υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ Μαρινάκη του ΟΦΗ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του βοηθού και το γκολ δεν μέτρησε.

27': Σωστά ο Κωσταράς υπέδειξε οφσάιντ τον Ντίκο του ΟΦΗ.

33-38': Κακώς ο Κωσταράς δεν υπέδειξε οφσάιντ τον Πασαλίδη του ΟΦΗ, ενώ στην συνέχεια ο συμπαίκτης του Ντίκο πέτυχε γκολ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR κάνοντας χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ και ενημέρωσε τον διαιτητή ότι ο Πασαλίδης που ήταν πεσμένος στο έδαφος ήταν οφσάιντ αφού η μπάλα χτύπησε στο σώμα του πριν καταλήξει στον σκόρερ Ντίκο και το γκολ σωστά ακυρώθηκε.

39': Ο Ανδριανός κακώς υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Ντίκο, το μαρκάρισμα του δεν ήταν ριψοκίνδυνο παίξιμο, ούτε υπήρξε ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης.

40-42': Κακώς ο Πετρόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ Κόμπα του Βόλου, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και ενημέρωσε τον διαιτητή ότι δεν υπήρξε οφσάιντ και το γκολ μέτρησε κανονικά.

43': Σωστά ο Πετρόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Γκαρσία του Βόλου, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

45+1': Ο Ανδριανός σωστά απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Γκαρσία του Βόλου για ριψοκίνδυνο παίξιμο.

45+3': Υπήρξε πέσιμο του Ντίκο του ΟΦΗ στην περιοχή πέναλτι του Βόλου, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (= Ζαμπαλάς) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό.

46': Ο ΟΦΗ ζήτησε πέναλτι όταν ο Ντίκο έπεσε στην περιοχή πέναλτι, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό.

65': Σωστά ο Πετρόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Ντίκο του ΟΦΗ.

69-70': Σωστά ο Κωσταράς υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ Μωραΐτη του Βόλου, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του βοηθού και το γκολ δεν μέτρησε.

72': Σωστά ο Πετρόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Φελίπε του ΟΦΗ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

84-85': Υπήρξε πέσιμο του Φελίπε και Μαρινάκη του ΟΦΗ στην περιοχή πέναλτι του Βόλου, (ο Μαρινάκης διαμαρτυρήθηκε στο διαιτητή και του υπέδειξε κίτρινη κάρτα), έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό.

89-90+5': Κακώς ο Πετρόπουλος δεν υπέδειξε οφσάιντ τον Ντίκο του ΟΦΗ, ενώ στην συνέχεια ο συμπαίκτης του Μεγιάδο πέτυχε γκολ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR κάνοντας χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ και ενημέρωσε τον διαιτητή ότι ο Ντίκο ήταν σε θέση οφσάιντ και του συνέστησε να δει την φάση ώστε να επιβεβαιώσει ο ίδιος αν επηρεάζει ή όχι το παιχνίδι όταν μάρκαρε αντίπαλο του, αφού είδε την φάση, σωστά αποφάσισε ότι επηρεάζει το παιχνίδι και τον αντίπαλο του και ακυρώθηκε σωστά το γκολ.

 

 

Σχόλια