Είχε τέσσερις δύσκολες φάσεις ο Κατοίκος


SUPER
LEAGUE 2023-24

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-Πανσερραϊκού 1-1

Διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών)

Βοηθοί: Τζιουβάρας (Κοζάνης),

Διαμαντής (Ηπείρου)

4ος: Τζήλος (Λάρισας)

VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

ΑVAR: Δημητριάδης (Μακεδονίας)

Παρατηρητής: Λαμπαδαρίου (Πειραιά)

22-24': Ο Πανσερραϊκός πέτυχε γκολ με τον Μπέργκστρομ και ο Κατοίκος σφύριξε επιθετικό φάουλ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (= Κουμπαράκης) και συνέστησε να κάνει ανασκόπηση της φάσης, αρχικά είδαν αν υπήρξε φάουλ του Άλεξιτς, αλλά δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό, στην συνέχεια είδαν ότι στην προσπάθεια του Άλεξιτς να κάνει ψαλιδάκι, ο Χατζηστραβός έπαιξε την μπάλα με το χέρι και σωστά παρέμεινε στην αρχική του απόφαση και ακυρώθηκε το γκολ.

Αφού έγινε η επανέναρξη του παιχνιδιού υπήρξε ένταση στους πάγκους με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Αγγελόπουλο και Τάσο Παπάζογλου. Ο διαιτητής απέβαλε τον Γιάννη Αγγελόπουλο από τον Ατρόμητο που του είχε υποδείξει δύο κίτρινες όταν έκανε την ανασκόπηση της φάσης στην οθόνη, καθώς και τον Στέλιο Μαραγκό του Πανσερραϊκού.

44': Κακώς ο Κατοίκος δεν σφύριξε φάουλ υπέρ του Πανσερραϊκού (στο ημικύκλιο της περιοχής πέναλτι του Ατρομήτου), όταν ο Αγκιμπού Καμαρά μάρκαρε αντικανονικά τον Χατζηστραβό, αν το σφύριζε θα έπρεπε να υποδείξει και κίτρινη κάρτα.

45+2': Κακώς ο ρέφερι σφύριξε φάουλ (μεταξύ κέντρου και περιοχής του Πανσερραϊκού), υπέρ του Ατρομήτου, ο Ουεντραογκό του Πανσερραϊκού δεν έκανε κάτι το αντικανονικό στον Φριντγιόνσον που έπεσε στο έδαφος.

54': Υπήρξε πέσιμο του Χατζηστραβού του Πανσερραϊκού στην περιοχή του Ατρομήτου, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό.

55-56': Σε μια μονομαχία ανάμεσα σε Τζαβέλλα και Άλεξιτς υπήρξε αψιμαχία μεταξύ τους, ο Κατοίκος τους υπέδειξε σωστά κίτρινες κάρτες.

72-73': Κακώς ο Κατοίκος υπέδειξε άουτ υπέρ του Πανσερραϊκού, ενώ έπρεπε κόρνερ υπέρ του Ατρομήτου, υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο του Ατρομήτου και υπέδειξε κίτρινη σε αξιωματούχο του.

74': Σωστά ο Διαμαντής υπέδειξε οφσάιντ τον Πηλέα του Πανσερραϊκού, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

79': Σωστά ο Τζιουβάρας υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Βόλου.

79-80': Οι παίκτες του Ατρομήτου ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Πεταυράκη, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, δεν υπήρξε παίξιμο της μπάλας με το χέρι. Στο ίδιο λεπτό υπέδειξε κίτρινες κάρτες στον Αγκιμπού Καμαρά και Πηλέα για διαμαρτυρία και για αντιαθλητική συμπεριφορά.

90': Υπήρξε πέσιμο του Τζαβέλλα του Ατρομήτου στην περιοχή του Ατρομήτου, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (= Κουμπαράκης) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Κατοίκου, υπήρξε μια ελαφριά επαφή με το χέρι του Δεληγιαννίδη στην κοιλιά του Τζαβέλλα, που κρίνεται φυσιολογική.

90+5': Ο Τζιουβάρας υπέδειξε οφσάιντ τον Βαλένσια του Ατρομήτου, δεν υπήρξε ριπλέι για την επιβεβαίωση της ορθότητας της απόφασης του βοηθού.

Μετά το σφύριγμα της λήξης ο Κατοίκος υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον αρχηγό του Ατρομήτου Έντερ Γκονθάλεθ για διαμαρτυρία.

Σχόλια