Χωρίς προβλήματα ο Ζαμπαλάς


SUPERLEAGUE 2022-23

11η Αγωνιστική

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

ΚΗΦΙΣΙΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας),

Πάτρας (Μακεδονίας)

4ος: Πουλικίδης (Δράμας)

VAR: Τζήλος (Λάρισας)

ΑVAR: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας)

Παρατηρητής: Ευθυμιάδης (Πιερίας)

 

5': Κακώς ο Πάτρας υπέδειξε οφσάιντ τον Μασούρα της Κηφισιάς, διπλό το λάθος του γιατί σε οριακή φάση το υπέδειξε ΆΜΕΣΑ και ανέκοψε υποσχόμενη επίθεση της Κηφισιάς.

11-13': Σωστά ο Πετρόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Μαντσίνι όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση, ο Αϊτόρ πέτυχε γκολ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR κάνοντας χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του βοηθού και ακυρώθηκε σωστά το γκολ.

20' : Ο Πάτρας υπέδειξε οφσάιντ τον Μασούρα της Κηφισιάς, δεν υπήρξε ριπλέι για να διαπιστωθεί η ορθότητα της απόφασης του βοηθού.

43': Σωστά ο Πετρόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Τζούριτσιτς του Παναθηναϊκού.

44': Υπήρξε πέσιμο του Τετέι της Κηφισιάς στην περιοχή του Παναθηναϊκού, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (= Τζήλος) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Ζαμπαλά, δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό.

45+2': Κακώς ο Ζαμπαλάς σφύριξε επιθετικό φάουλ σε βάρος του Τετέι, δεν έκανε κάποια παράβαση οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν που είχαν τα χέρια τους πάνω στον Τετέι. Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από την Κηφισιά, και υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον πάγκο της Κηφισιάς (Λαγκαδίτη).

81': Σωστά ο Πάτρας υπέδειξε οφσάιντ τον Βερμπιτς του Παναθηναϊκού.

85': Σωστά ο Πετρόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Μπιφουμά της Κηφισιάς.

 

 

Σχόλια