Είχε φάσεις ο Γκορτσίλας στο Αγρίνιο


SUPERLEAGUE 2023-24

10η Αγωνιστική

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-1

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Νιδριώτης (Αθηνών),

Ντάβελας (Μακεδονίας)

4ος: Κατοίκος (Αθηνών)

VAR: Περράκης (Αθηνών)

AVAR: Κόλλιας (Ηπείρου)

Παρατηρητής: Μπίκας (Χαλκιδικής)

4-7' : Ο Γκορστίλας σωστά υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Μπρούνο Ντουάρτε του Παναιτωλικού γιατί κράτησε τον Μιριτέλο. Ο VAR (=Περράκης) κάλεσε τον διαιτητή για να δει τη φάση, που έγινε οριακά στην γραμμή της περιοχής πέναλτι, όταν είδε την φάση σωστά παρέμεινε στην αρχική του απόφαση (φάουλ και κίτρινη).

58': Σωστά ο Ντάβελας υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Παναιτωλικού όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

66': Ο Γκορτσίλας σωστά απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Καρμόνα του Αστέρα Τρίπολης για ριψοκίνδυνο παίξιμο. Η πρώτη ήταν στο 56’ για αντιαθλητική συμπεριφορά (κράτησε τον αντίπαλο του).

75': Υπήρξε πέσιμο του Μπρούνο Ντουάρτε μέσα στην περιοχή πέναλτι του Αστέρα Τρίπολης για τράβηγμα, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, υπήρξε μια ελαφριά επαφή που κρίνεται φυσιολογική.

90+6': Κακώς ο Νιδριώτης δεν υπέδειξε οφσάιντ τον Ζουγκλή του Αστέρα Τρίπολης, που στην συνέχεια ανατράπηκε από τον Ξενιτιδη του Παναιτωλικού και ο Γκορτσίλας του υπέδειξε κίτρινη κάρτα για ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης, οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης ζήτησαν κόκκινη κάρτα για αποστέρηση προφανούς ευκαιρίας για γκολ.

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ 90+6':  Εδώ φαίνεται ο Ζουγκλής ότι είναι οφσάιντ (δείτε το πόδι του που είναι κάτω από την γραμμή του κέντρου) και έπρεπε ο VAR & ο AVAR να ενημερώσουν τον διαιτητή.




Σχόλια