Το διαιτητικό… σόου του Λουτσέσκου και η ανοχή του Τσιάρα, ενώ οι παίκτες του ΠΑΟΚ ζητούσαν αποβολή αντιπάλων τους!


-Πάντως, ο ρέφερι είχε δίκιο που δεν άκουσε τους παίκτες του ΠΑΟΚ και γενικά είχε μια καλή διαιτησία...

SUPERLEAGUE 2022-23

11η Αγωνιστική

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-1

Διαιτητής: Τσιάρας (Καβάλας)

Βοηθοί: Φωτόπουλος (Αθηνών),

Χριστακόγλου (Χαλκιδικής)

4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

VAR: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

VAR: Απτόσογλου (Αθηνών)

Παρατηρητής: Σταθόπουλος (Αχαΐας)

6': Σωστά ο Χριστάκογλου υπέδειξε οφσάιντ τον Σενγκελια του Παναιτωλικού, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

21-22': Υπήρξε πέσιμο του Ράφα Σοάρες στην πέναλτι του Παναιτωλικού, μετά από μαρκάρισμα του Μαλλή του Παναιτωλικού, ο Τσιάρας ήταν κοντά και υπέδειξε κόρνερ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (= Διαμαντόπουλος) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή.

25': Ο ρέφερι έδειξε κίτρινη κάρτα στον Λιάβα του Παναιτωλικού γιατί κράτησε την μπάλα με σκοπό να καθυστερήσει την εκτέλεση αράουτ από την αντίπαλη ομάδα, όμως θα μπορούσε αυτή την περίπτωση να την διαχειριστεί με σύσταση στον Λιαβα.

29-30': Σωστά ο Φωτόπουλος υπέδειξε οφσάιντ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση του ΠΑΟΚ, ο Σαμάτα πέτυχε το γκολ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR κάνοντας χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ και ενημέρωσε τον διαιτητή ότι ο Οζντόεφ ήταν οφσάιντ στην αρχή της φάσης και το γκολ σωστά ακυρώθηκε.

39: Σωστά ο ίδιος βοηθός υπέδειξε οφσάιντ τον Μουργκ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

43-45': Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ζήτησαν από τον Τσιάρα να υποδείξει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Λιάβα του Παναιτωλικού για μαρκάρισμα που έγινε στον Μιχαηλίδη, όμως το μαρκάρισμα του δεν ήταν ριψοκίνδυνο παίξιμο.

51': Ο Λουτσέσκου εκτός της τεχνικής περιοχής έτρεξε και έπιασε την μπάλα για να εκτελεστεί γρήγορα το πλάγιο άουτ, όμως ο Ντουάρτε που ήταν δίπλα έβαλε το χέρι του και σταμάτησε την μπάλα, ο Λουτσέσκου ζήτησε από τον διαιτητή να του υποδείξει δεύτερη κίτρινη κάρτα, όμως ο διαιτητής έκρινε ότι θα ήταν υπερβολική η αποβολή του Ντουάρτε για αυτή την ενέργεια του. Εδώ, έπρεπε να δει ο Λουτσέσκου κίτρινη!

55': Σωστά ο Χριστάκογλου υπέδειξε οφσάιντ τον Σαμάτα του ΠΑΟΚ, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

60': Σωστά ο ίδιος βοηθός υπέδειξε οφσάιντ τον Οζντόεφ του ΠΑΟΚ, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

71': Υπήρξε πέσιμο του Ζιβκοβιτς του ΠΑΟΚ στην περιοχή του Παναιτωλικού, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά ο Διαμαντόπουλος συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή Τσιάρα, καθώς το μαρκάρισμα του Σίλβα ήταν κανονικό (ώμο με ωμό).

89': Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ζήτησαν από τον διαιτητή να υποδείξει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Οικονόμου του Παναιτωλικού για μαρκάρισμα που έγινε στον Μεϊτέ, όμως το μαρκάρισμα του δεν ήταν ριψοκίνδυνο παίξιμο.

Υπέδειξαν 4' καθυστερήσεις, ενώ έπρεπε να υποδείξουν τουλάχιστον 5'.

Σχόλια