Ο Σιδηρόπουλος έστρωσε χαλί στην ΑΕΚ και… έσφαξε με το γάντι: Αφησε τον Αστέρα με δέκα παίκτες αφού τον φόρτωσε με κάρτες


SUPER LEAGUE 2023-24

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 22 Οκτωβρίου  2023

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΕΚ 0-3

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτ/νιας),

Δημητριάδης (Μακεδονίας)

4ος: Τσέτσιλας (Καστοριάς)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

AVAR: Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

Παρατηρητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

6': Ο Σιδηρόπουλος έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Κάλενς της ΑΕΚ για ριψοκίνδυνο παίξιμο (κλωτσιά από πίσω), ο Μιριτέγιο διαμαρτυρήθηκε στο διαιτητή που του ζήτησε να υποδείξει κίτρινη στον παραβάτη και ο διαιτητής την υπέδειξε στον Μιριτέγιο.

11': Κακώς υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Γκρόζντανιτς του Αστέρα Τρίπολης, δεν έπαιξε την μπάλα με σκοπό να σταματήσει την επίθεση, η μπάλα βρήκε το χέρι του Γκρόζντανιτς στην φυσιολογική κίνηση του, (ο Μανταλος τώρα του διαμαρτυρήθηκε για να τον τιμωρήσει, όπως πριν ο Μιριτέγιο, αλλά εδώ εφάρμοσε "άλλα μέτρα και σταθμά").

16': Σωστά υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Μουνάφο του Αστέρα Τρίπολης για ριψοκίνδυνο παίξιμο.

Από τον πάγκο διαμαρτυρήθηκαν γιατί μέσα σε 10' υπέδειξε τρεις κίτρινες κάρτες, σε παίκτες του Αστέρα Τρίπολης μόνο. Ο Σιδηρόπουλος υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον προπονητή του Αστέρα Τρίπολης Ρασταβατς για τις διαμαρτυρίες.

17': Σωστά ο Κωσταράς υπέδειξε οφσάιντ παίκτη της ΑΕΚ.

35': Κακώς ο Σιδηρόπουλος δεν σφύριξε φάουλ υπέρ του Αστέρα Τρίπολης και έπρεπε υποδείξει και κίτρινη κάρτα στον Τσούμπερ της ΑΕΚ για ριψοκίνδυνο παίξιμο (αντικανονική χρήση του αγκώνα του στο πρόσωπο του Καλτσά), στην συνέχεια έγινε επικίνδυνη επίθεση από την ΑΕΚ (σεντρα σουτ, άουτ).

45': Κακώς ο ρέφερι δεν υπέδειξε άμεσα κίτρινη κάρτα στον Μάνταλο για αντικανονική χρήση του χεριού του στο πρόσωπο του Καστάνιο, υπήρξαν αψιμαχίες μεταξύ τους και ο διαιτητής μετά αποφάσισε να τους υποδείξει κίτρινες κάρτες για την αντιαθλητική συμπεριφορά που είχαν μεταξύ τους.

45+1': Κακώς ο Σιδηρόπουλος υπέδειξε άουτ όταν μετά από σέντρα από τα δεξιά ο Μιριτέλο έκανε κεφαλιά αλλά πριν καταλήξει εκτός η μπάλα βρήκε στον Ρότα, υπήρξε διαμαρτυρία από τον Μιριτελο.

45+2': Ο διεθνής ρέφερι σωστά υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Ρότα για αντιαθλητική συμπεριφορά, κράτησε τον αντίπαλο του με σκοπό την ανακοπή της υποσχόμενης επίθεσης.

47': Σωστά ο Δημητριάδης υπέδειξε οφσάιντ τον Τσούμπερ της ΑΕΚ.

48': Σωστά υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Κάλενς της ΑΕΚ για ριψοκίνδυνο παίξιμο, (αντικανονική χρήση του αγκώνα του στο πρόσωπο του αντιπάλου του).

52': Ο Σιδηρόπουλος απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Καστάνιο για ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης, εδώ εξάντλησε την αυστηρότητα του, αφού σε άλλες περιπτώσεις είχε χαρίσει κίτρινες κάρτες σε παίκτες της ΑΕΚ. Επίσης, απέβαλε με κόκκινη κάρτα και Ντουφεξή, συνεργάτη του προπονητή, γιατί διαμαρτυρήθηκε στην απόφαση του διαιτητή.

67': Σωστά υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Γιονσον της ΑΕΚ για ριψοκίνδυνο παίξιμο.

80': Σωστά υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Αλαγκμπε του Αστέρα Τρίπολης για ριψοκίνδυνο παίξιμο.

90': Σωστά υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Ελίασον της ΑΕΚ για ριψοκίνδυνο παίξιμο.

 

 

 

     

Σχόλια