Ματς με ένταση στη Λαμία, οι αποφάσεις του Γκάμαρη


SUPER
LEAGUE 2023-24

8η Αγωνιστική

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

ΛΑΜΙΑ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-1

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών)

Βοηθοί: Στεφανής (Καρδίτσας),

Τσολακίδης (Αθηνών)

4ος: Ματσούκας (Αιτ/νιας)

VAR: Κατοίκος (Αθηνών)

AVAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Παρατηρητής: Λαμπαδαρίου (ΚΕΔ/ΕΠΟ)

 

6': Σωστά ο Τσολακίδης υπέδειξε οφσάιντ τον Λόνγκο της Λαμίας όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

25': Σωστά ο ίδιος βοηθός υπέδειξε οφσάιντ τον Σίντκλεϊ της Λαμίας.

31-34': Μετά από μαρκάρισμα του Τζανετόπουλου στον Παμλίδης, υπήρξε σύγκρουση μεταξύ τους και έπεσε στο έδαφος ο Παμλίδης, από το πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα, ζητούσαν από τους αντιπάλους να βγάλουν την μπάλα εκτός για τον τραυματισμό του Παμλίδη, όμως δεν την έβγαζαν και ο Σόρια αντέδρασε κάνοντας ένα αντικανονικό μαρκάρισμα στον Αμαράλ, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αψιμαχίες και στην συνέχεια σύρραξη των παικτών των δύο ομάδων. Ο Γκάμαρης αφού ηρέμησαν τα πνεύματα, σωστά υπέδειξε κίτρινες κάρτες στους Σόρια και Φεντερίκο Χίνο του ΠΑΣ Γιάννινα και Σίντκλεϊ της Λαμίας.

44': Ο ρέφερι έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Ρουμπέν Μαρτίνεθ της Λαμίας για ριψοκίνδυνο παίξιμο.

85': Σπό τον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή και στον τέταρτο, γιατί οι υπεύθυνοι της Λαμίας είχαν απομακρύνει περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου, τα ball boys για την γρήγορη επιστροφή της μπάλας. Ο διαιτητής υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Γκορτζή (συνεργάτης του προπονητή).

89-90': Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα για φάουλ που ζήτησαν σε εναέρια μονομαχία και ο διαιτητής απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον Διαμάντη (προπονητή τερματοφυλάκων).

90+5': Σωστά υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Ακούνια της Λαμίας γιατί κλώτσησε την μπάλα μακριά, με σκοπό την καθυστέρηση επανέναρξης.

Σχόλια