Περράκης: Ματς με ένταση στο «Κλ. Βικελίδης», με σωστές αποφάσεις στις κρίσιμες φάσεις, όμως έπρεπε να βγάλει περισσότερες κάρτες


SUPER
LEAGUE 2023-24

8η Αγωνιστική

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

ΑΡΗΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1-0

Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών)

Βοηθοί: Σινιοράκης (Χανίων),

Μωυσιάδης (Γρεβενών)

4ος: Τσιάρας (Καβάλας)

VAR: Τζήλος (Λάρισας)

AVAR: Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Παρατηρητής: Κύρκος (Θεσπρωτίας)

 

1': Σωστά ο Μωυσιάδης υπέδειξε οφσάιντ τον Μορόν του Άρη, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

10': Ο Περράκης υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Πάρντο του Άρη για ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης, όμως θα μπορούσε λόγω της χρονικής στιγμής να του κάνει μόνο σύσταση.

11': Κακώς ο ρέφερι υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Μορέιρα του Πανσερραϊκού, το μαρκάρισμα του δεν ήταν με ριψοκίνδυνο τρόπο.

16': Σωστά υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Πεταυράκη του Πανσερραϊκού για ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης.

17': Ο διαιτητής έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Στάικο του Πανσερραϊκού γιατί κράτησε τον αντίπαλο του με σκοπό την ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης, (υπήρξαν διαμαρτυρίες από τον Άρη).

19': Υπήρξε ένταση μεταξύ των δύο πάγκων και ο διαιτητής έκανε συστάσεις στον προπονητή του Άρη Άκη Μάντζιο και στον τεχνικό διευθυντή του Πανσερραϊκού Στέλιο Μαραγκό.

20': Κακώς ο Μωυσιάδης υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Άρη, όμως η φάση ήταν οριακή και το υπέδειξε σωστά όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (άουτ).

24':  Ο Περράκης έπρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Πανσερραϊκού όταν ο Βερστράτε μάρκαρε αντικανονικά από πίσω τον Μορέιρα.

26': Σωστά ο Σινιοράκης υπέδειξε οφσάιντ τον Άλεκσιτς του Πανσερραϊκού όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

35': Σωστά Περράκης υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Δεληγιαννίδη του Πανσερραϊκού για ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης.

42': Σωστά ο Μωυσιάδης υπέδειξε οφσάιντ τον Μορόν του Άρη (που ήρθε από πίσω).

45': Ο Περράκης υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Στάικο του Πανσερραϊκού για ριψοκίνδυνο παίξιμο, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, ο Στάικος στην προσπάθεια του να παίξει την μπάλα, βρίσκει τον αντίπαλο του στο πόδι, όμως δεν είχε υπερβολική δύναμη, ένταση για να χαρακτηριστεί η παράβαση σοβαρό επικίνδυνο παίξιμο (κόκκινη κάρτα).

Με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο διαιτητή, ο προπονητής του Άρη Άκης Μάντζιος και ο τεχνικός διευθυντής Μαραγκός του Πανσερραϊκού και τους υπέδειξε κίτρινη κάρτα.

55': Ο Περράκης πέδειξε κίτρινη κάρτα στον προπονητή του Πανσερραϊκού Πάμπλο Γκαρσία για έντονη διαμαρτυρία σε απόφαση του διαιτητή.

57': Σωστά υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Βερστράτε του Άρη για ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης.

60': Σωστά υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Μπέργκστρεμ του Πανσερραϊκού για ριψοκίνδυνο παίξιμο.

74': Ο Περράκης επρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Νταριντα του Άρη για ριψοκίνδυνο παίξιμο στον Μορέιρα, που του προκάλεσε τον τραυματισμό και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

83': Οι παίκτες του Άρη (μετά το σουτ στο δοκάρι), σε δεύτερο σουτ προς στην εστία ζήτησαν πέναλτι χέρι, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή δεν υπήρξε παίξιμο της μπάλας με το χέρι.

87': Από τον πάγκο του Πανσερραϊκού ζήτησαν δεύτερη κίτρινη στον Βερστράτε του Άρη σε εναέρια διεκδίκηση που είχε από πίσω με τον Θυμιάνη, υπήρξε μια φυσιολογική επαφή με το χέρι του στο κεφάλι του, όμως δεν ήταν με ριψοκίνδυνο τρόπο για να τιμωρήσει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Βερστράτε.

90+1: Σωστά ο Περράκης υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Χοβαν τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού για σκόπιμη καθυστέρηση.

90+3': Σωστά υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Παναγίδη του Άρη για αντιαθλητική συμπεριφορά.

90+6:17" : Οι παίκτες του Πανσερραϊκού ζήτησαν επιθετικό φάουλ πριν η μπάλα καταλήξει κόρνερ, που με την εκτέλεση του ο Άρης πέτυχε το νικητήριο γκολ, όμως δεν φαίνεται να υπήρξε κάτι το αντικανονικό, οι δύο παίκτες του Πανσερραϊκού συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Επίσης το γκολ μπήκε στο 90+6:49", σωστά κράτησε 1 λεπτό επιπλέον, των 6 λεπτών καθυστερήσεων που είχαν υποδείξει, γιατί κατά την διάρκεια των καθυστερήσεων υπήρξε τραυματισμός και κίτρινη στον Χοβαν για καθυστέρηση.

Με την επίτευξη του γκολ υπήρξε ένταση μεταξύ των δύο πάγκων, όμως από το συνδρομητικό δεν έδειξαν τι ακριβώς έγινε (γιατί για 2' έδειχναν ριπλέι το νικητήριο γκολ, απορία προκαλεί για ποιο λόγο δεν μας έδειξαν, το τι ακριβώς έγινε στους πάγκους).

Σχόλια