Βεργέτης: Η λάθος αποβολή και το σωστό πέναλτι – Δυο λάθη από τον Μηνούδη


SUPER
LEAGUE 2023-24

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 22 Οκτωβρίου  2023

ΚΗΦΙΣΙΑ-ΟΦΗ 0-0

Διαιτητής: Βεργέτης (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Χριστακόγλου (Χαλκιδικής),

Μηνούδης (Πιερίας)

4ος: Ανδριανός (Αχαΐας)

VAR: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

AVAR: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

Παρατηρητής: Λιαχούδης (Μακεδονίας)

8': Κακώς ο Μηνούδης υπέδειξε οφσάιντ τον Μπιφουμά της Κηφισιάς, (αφού άλλαξε η αρχική φάση, η μπάλα πήγε από κεφαλιά αντιπάλου στον Μπιφουμά, που ήταν μακριά από τον αμυντικό του ΟΦΗ και δεν είχε καμία επιρροή ούτε στο παιχνίδι ούτε στον αντίπαλο του), διπλό το λάθος του που το υπέδειξε ΑΜΕΣΑ, έπρεπε να αφήσει να ολοκληρωθεί η επίθεση.

20': Υπήρξε πέσιμο του Ντίκο του ΟΦΗ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR για το αν υπήρξε παράβαση και κόκκινη για προφανή ευκαιρία για γκολ και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό.

36': Σωστά ο Χριστάκογλου υπέδειξε οφσάιντ τον Ντικό του ΟΦΗ, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

36-39': Κακώς ο Βεργέτης απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Ιπαλίμπο όταν έκανε προβολή στο πόδι του Λάρσον, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για μη παράβαση κόκκινης, όταν ο διαιτητής είδε την φάση στην οθόνη κακώς αποφάσισε να παραμείνει στην αρχική του απόφαση, ο Ιπαλίμπο δεν χρησιμοποίησε υπερβολική δύναμη και ένταση που να χαρακτηριστεί η παράβαση ως σοβαρό επικίνδυνο παίξιμο, η παράβαση του ήταν ριψοκίνδυνο παίξιμο και έπρεπε να του υποδείξει κίτρινη κάρτα.

45+4': Σωστά ο Μηνούδης υπέδειξε οφσάιντ τον Μποτία της Κηφισιάς.

53': Κακώς ο Μηνούδης υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του ΟΦΗ.

56': Σωστά ο ίδιος βοηθός υπέδειξε οφσάιντ Ντικό του ΟΦΗ.

62' : Σωστά ο Χριστάκογλου υπέδειξε οφσάιντ τον Οζεγκοβιτς της Κηφισιάς.

85': Σωστά ο Βεργέτης σφύριξε πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ όταν ο Μποτία μάρκαρε απρόσεκτα τον Φελίπε, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, έγινε έλεγχος και για το αν προηγήθηκε οφσάιντ του Φελίπε, επίσης σωστά υπέδειξε και κίτρινη κάρτα στον Μποτία. Με την εκτέλεση του ο τερματοφύλακας της Κηφισιάς το απέκρουσε.

Σχόλια