Οι γκέλες του Σαμοΐλη στη Λαμία και το ντεμπούτο του Τσιάρα


SUPERLEAGUE 2023-24

7η αγωνιστική

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

ΛΑΜΙΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-0

Διαιτητής: Τσιάρας (Καβάλας)

Βοηθοί: Σαμοΐλης (Αθηνών),

Παπαδάκης (Ηρακλείου)

4ος: Ανδριανός (Αχαΐας)

VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

AVAR: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)

Παρατηρητής: Δαγκλής (Μακεδονίας)

 

48': Ο Τσιάρας έπρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Παναιτωλικού, όταν ο Λόνγκο της Λαμίας έκανε αργοπορημένο ριψοκίνδυνο μαρκάρισμα από πίσω στον Οικονόμου του Παναιτωλικού, αν το είχε σφυρίξει έπρεπε να του υποδείξει και κίτρινη κάρτα.

63': Κακώς ο Σαμοΐλης υπέδειξε οφσάιντ τον Ακούνια της Λαμίας, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση, (η μπάλα κατέληξε πλάγιο άουτ υπέρ του Παναιτωλικού).

72': Κακώς ο Τσιάρας σφύριξε φάουλ υπέρ της Λαμίας, όταν ο Καρελης του Παναιτωλικού έκανε κανονικό τάκλιν, αφού έπαιξε την μπάλα και η όποια επαφή υπήρξε με τον αντίπαλο του κρίνεται φυσιολογική. Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο και τους παίκτες του Παναιτωλικού.

73': Κακώς ο Σαμοΐλης υπέδειξε φάουλ μπροστά του και ενημέρωσε τον διαιτητή να υποδείξει την κίτρινη κάρτα στον Πέντρο Σίλβα του Παναιτωλικού που κακώς του υπέδειξε, ο παίκτης του Παναιτωλικού έπαιξε κανονικά πρώτα την μπάλα και η όποια επαφή υπήρξε με τον αντίπαλο του κρίνεται φυσιολογική. Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο και τους παίκτες του Παναιτωλικού.

83': Ο Σαμοΐλης υπέδειξε οφσάιντ τον Ακούνια της Λαμίας, δεν υπήρξε ριπλέι από κάμερα στην ευθεία για να φανεί η ορθότητα της απόφασης του βοηθού, (όμως από την κάμερα που έδειξαν από το κέντρο του γηπέδου, φαίνεται ότι πιθανόν να το υπέδειξε κακώς).

90+3': Κακώς ο ο Σαμοΐλης βιάστηκε και υπέδειξε ΑΜΕΣΑ οφσάιντ τον Αμαράλ της Λαμίας, ενώ αυτός δεν είχε καμία συμμετοχή στην φάση, η μπάλα κατέληξε στον Τσιλιανίδη που ήρθε από κανονική θέση, με την λανθασμένη υπόδειξη του, ανέκοψε την υποσχόμενη επίθεση της Λαμίας.

Σχόλια