Ο Διαμαντόπουλος σφύριξε 70-30 υπέρ της ΑΕΚ - Αποδοκιμάστηκε ο διεθνής ρέφερι στο πρώτο ημίχρονο


SUPERLEAGUE 2023-24

7η αγωνιστική

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

ΟΦΗ-ΑΕΚ 2-0

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Ψάρρης (Ζακύνθου),

Κούλα (Ξάνθης)

4ος: Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας)

VAR: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

AVAR: Στεφανής (Καρδίτσας)

Παρατηρητής: Λιαχούδης (Μακεδονίας)

17': Σωστά ο Ψάρρης υπέδειξε οφσάιντ τον Ελιασον της ΑΕΚ.

19': Σωστά ο Κούλα υπέδειξε οφσάιντ τον Γκαγιέγκος του ΟΦΗ, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

23': Ο Διαμαντόπουλος έπρεπε να υποδείξει κίτρινες κάρτες στον Πισάρο της ΑΕΚ και στο Βούρο του ΟΦΗ, για την αψιμαχία που είχαν μεταξύ τους. Ο Βούρος έκανε φάουλ στον Πισάρο και πήγε να του πάρει την μπάλα. Ο Πισάρο τον απώθησε. Ο Διαμαντόπουλος έτρεξε προς το μέρους τους και τους έκανε μόνο συστάσεις, ενώ έπρεπε να τους υποδείξει κίτρινη κάρτα.

25': Σωστά ο Ψάρρης υπέδειξε οφσάιντ τον Μοχαμαντί της ΑΕΚ.

29': Κακώς ο Κούλα δεν υπέδειξε άμεσα οφσάιντ (ήταν ξεκάθαρο τουλάχιστον ένα μέτρο) παίκτη του ΟΦΗ, στην εξέλιξη της επίθεσης έγινε φάουλ υπέρ του ΟΦΗ που κακώς ο Διαμαντόπουλος δεν σφύριξε (τότε αποφάσισε ο βοηθός να υποδείξει το οφσάιντ με μεγάλη καθυστέρηση) και έφυγαν στην αντεπίθεση οι παίκτες της ΑΕΚ (ο διαιτητής τότε έκανε σήμα στο βοηθό να κατεβάσει την σημαία για την έπαιξε το πλεονέκτημα) και ολοκλήρωσαν την επίθεση.

34': Κακώς ο Διαμαντόπουλος σφύριξε φάουλ υπέρ της ΑΕΚ, όταν ο Μπάκιτς μάρκαρε τον Ρότα, έπαιξε ξεκάθαρα τη μπάλα, χωρίς να κάνει κάτι το αντικανονικό, υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες και τον πάγκο του ΟΦΗ.

60': Ο ρέφερι έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Μοχαμαντί της ΑΕΚ για αντιαθλητική συμπεριφορά κράτησε τον αντίπαλο του (Λάρσον).

73': Σωστά ο Ψάρρης υπέδειξε οφσάιντ τον Ντίκο του ΟΦΗ.

77': Οι παίκτες της ΑΕΚ ζήτησαν πέναλτι για χέρι παίκτη του ΟΦΗ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με τον διαιτητή, δεν υπήρξε παίξιμο της μπάλας με το χέρι.

80': Ο Διαμαντόπουλος έπρεπε να σφυρίξει επιθετικό φάουλ υπέρ του ΟΦΗ, όταν ο Ρότα έπαιξε την μπάλα με το χέρι στην περιοχή του ΟΦΗ, με αποτέλεσμα να αποκομίσει πλεονέκτημα, (ο Διαμαντόπουλος ήταν μπροστά στην φάση και είδε την παράβαση και κακώς δεν σφύριξε, αν έμπαινε γκολ θα περίμενε την παρέμβαση του VAR;)

83': Στο γκολ του ΟΦΗ έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Ψάρρη που σωστά δεν είχε υποδείξει οφσάιντ τον σκόρερ Ντίκο.

86': Ο Διαμαντόπουλος έπρεπε να σφυρίξει φάουλ (στο κέντρο του γηπέδου) υπέρ του ΟΦΗ, όταν ο Κάλενς της ΑΕΚ έσπρωξε τον αντίπαλο του (Ντίκο).

 

Σχόλια