Σωστός ο Τσακαλίδης στις δυο πτώσεις και ο Στεφανής στο γκολ του ΟΦΗ


SUPER LEAGUE 2023-24

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

ΟΦΗ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

Βοηθοί: Χριστάκογλου (Χαλκιδικής),

Στεφανής (Καρδίτσας)

4ος: Ανδριανός (Αχαΐας)

VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

AVAR: Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

Παρατηρητής: Γκαϊτατζής (Δράμας)

2': Σωστά ο Τσακαλίδης έδωσε συνέχεια όταν οι παίκτες του ΟΦΗ ζήτησαν έμμεσο φάουλ, καθώς υπήρξε πιάσιμο της μπάλας από τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου μετά από παίξιμο της μπάλας με το πόδι αμυντικού που ήταν με σκοπό την απόκρουση και όχι με σκοπό την επιστροφή της μπάλας στον τερματοφύλακα του.

15': Σωστά ο Χριστάκογλου υπέδειξε οφσάιντ τον Βαλένσια του Ατρομήτου.

33-36': Στο γκολ του ΟΦΗ (1-0), έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR, καθώς επρόκειτο για οριακή φάση και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Στεφανή που δεν είχε υποδείξει οφσάιντ τον σκόρερ Φελίπε, αφού ήταν σε κανονική θέση και σωστά μέτρησε το γκολ. Επίσης, στο 32' (πριν γίνει η αντεπίθεση για το γκολ του ΟΦΗ), υπήρξε πέσιμο εκτός περιοχής του ΟΦΗ παίκτη του Ατρομήτου (Ανγκιέλσκι) και διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ (και πιθανή κόκκινη, προφανής ευκαιρίας για γκολ), καθώς και για αυτή την φάση πρέπει να έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (= Παπαδόπουλος) και συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή που είχε δώσει συνέχεια. Από το μακρινό πλάνο που έδειξαν, φάνηκε το τάκλιν του αμυντικού του ΟΦΗ (Πασαλίδη), να είναι κανονικό, χωρίς να υπάρχει παράβαση.

45+3’: Υπήρξε πέσιμο παίκτη του ΟΦΗ μέσα στην περιοχή του Ατρομήτου, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, δεν υπήρξε κάτι το αντικανονικό, (το μαρκάρισμα ήταν ώμο με ώμο).

50': Ο Τσακαλίδης έπρεπε να υποδείξει κίτρινες στον Τόραλ του ΟΦΗ και Βαλένσια του Ατρομήτου για αντιαθλητική συμπεριφορά.

52': Σωστά ο Στεφανής υπέδειξε οφσάιντ τον Ανγκιέλσκι του Ατρομήτου, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

61': Ο Στεφανής υπέδειξε οφσάιντ τον Ασεβέδο του Ατρομήτου, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (άουτ), δεν υπήρξε ριπλέι από την ευθεία για να φανεί η ορθότητα της απόφασης του βοηθού.

75': Ο Τσακαλίδης πρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Ατρομήτου και να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Νταν Λεόν Γκλάζερ του ΟΦΗ για ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης. Στην συνέχεια ο διαιτητής υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Γιουμπιτάνα του Ατρομήτου, γιατί του διαμαρτυρήθηκε για το φάουλ που κακώς δεν σφύριξε υπέρ του.

Σχόλια