Η απόφαση του Βάτσιου στην «καυτή» φάση του 87’


SUPER LEAGUE 2023-24

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΛΑΜΙΑ 2-0

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

Βοηθοί: Απτόσογλου (Αθηνών),

Σπυρόπουλος (Ανατ. Αττικής)

4ος: Πολυχρόνης (Πιερίας)

VAR: Βεργέτης Χρ. (Αρκαδίας)

AVAR: Μωυσιάδης (Ηπείρου)

Παρατηρητής: Δαγκλής (Μακεδονίας)

2': Σωστά ο Απτόσογλου υπέδειξε οφσάιντ τον Μούργο του Πανσερραϊκού, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

4': Κακώς ο ίδιος βοηθός δεν υπέδειξε οφσάιντ τον Τόμας του Πανσερραϊκού, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (η μπάλα κατέληξε άουτ, μετά από σουτ του Μούργο).

11': Ο Βάτσιος έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Στάνκο της Λαμίας για αντιαθλητική συμπεριφορά (κράτησε αντίπαλο από την φανέλα).

35': Ο Σπυρόπουλος υπέδειξε οφσάιντ παίκτη της Λαμίας, δεν υπήρξε ριπλέι από κάμερα στην ευθεία για να φανεί η ορθότητα της απόφασης του βοηθού.

59': Σωστά ο Απτόσογλου υπέδειξε οφσάιντ παίκτη της Λαμίας, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

73': Ο ίδιος υπέδειξε οφσάιντ παίκτη της Λαμίας, δεν υπήρξε ριπλέι από κάμερα στην ευθεία για να φανεί η ορθότητα της απόφασης του βοηθού.

74': Ο Σπυρόπουλος υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Πανσερραϊκού, δεν υπήρξε ριπλέι από κάμερα στην ευθεία για να φανεί η ορθότητα της απόφασης του βοηθού.

87-88’: Υπήρξε πέσιμο του Χατζηστραβού του Πανσερραϊκού στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής της Λαμίας (οι παίκτες του Πανσερραϊκού ζήτησαν παράβαση για πιθανή κόκκινη κάρτα, αποστέρηση προφανής ευκαιρίας για γκολ), έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, ο παίκτης της Λαμίας (Βασιλαντωνόπουλος), στο τάκλιν που έκανε έπαιξε την μπάλα, στην συνέχεια η επαφή που γίνεται με το δεξί του πόδι κρίνεται φυσιολογική.

 

Άξιο αναφοράς, ότι από το συνδρομητικό κανάλι της Nova, δεν έδειξαν σε τρεις περιπτώσεις οφσάιντ, τα ριπλέι από κάμερα στην ευθεία.

Σχόλια