Αποβολή και πέναλτι ο Μανούχος στο Πανθεσσαλικό (Βόλος-ΑΕΚ 2-3)


SUPER LEAGUE 2023-2024

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

ΒΟΛΟΣ-ΑΕΚ 2-3

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης),

Βεργέτης (Αργολίδας)

4ος: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

VAR: Τζήλος (Λάρισας)

AVAR: Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Παρατηρητής: Μπριάκος (Ηπείρου)

24-26': Ο Μανούχος σωστά απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον Μάνταλο για σοβαρό επικίνδυνο παίξιμο, σήκωσε ψηλά το πόδι του με προβολή στο σώμα του Κόμπα του Βόλου, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR  (Τζήλος) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή.

45+1: Κακώς ο Κούλα δεν υπέδειξε οφσάιντ τον Πόνσε της ΑΕΚ και στην συνέχεια κακώς ο διαιτητής δεν σφύριξε φάουλ που έκανε πάνω στον τερματοφύλακα του Βόλου Σιαμπάνη.

72'-74': Στο γκολ 2-2 του Βόλου έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR κάνοντας χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ, ο επιθετικός του Βόλου στο ξεκίνημα της επίθεσης ήταν σε κανονική θέση και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Κούλα που σωστά δεν είχε υποδείξει οφσάιντ και μέτρησε κανονικά το γκολ.

78': Η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι όταν υπήρξε πέσιμο του Αραούχο, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, υπήρξε μια ελαφριά επαφή που κρίνεται φυσιολογική.

86': Ο Μανούχος κακώς δεν σφύριξε φάουλ υπέρ του Βόλου κοντά στην μεγάλη περιοχή της ΑΕΚ, όταν ο Αραούχο μάρκαρε αντικανονικά τον Γκλάβτσιτς του Βόλου, ενώ στην συνέχεια έκανε φάουλ ο Σιελης και σωστά υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Σιέλη του Βόλου για ριψοκίνδυνο παίξιμο.

90+2-90+3': Ο Μανούχος σωστά σφύριξε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ, όταν Κρούζλιακ του Βόλου έπαιξε την μπάλα με το χέρι του που ήταν σε αφύσικη θέση, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή. Με την εκτέλεση του έγινε το 2-3.

Κακώς δεν κράτησε επιπλέον καθυστέρηση τουλάχιστον 1-2' για τον έλεγχο επιβεβαίωσης που έγινε από το VAR για το πέναλτι στο 90+2'

Σχόλια