Τσαγκαράκης και Μανούχος δεν έδωσαν πέναλτι μετά το 0-1 αλλά μετά το 0-3! Ο ρέφερι δεν είδε τίποτα και τον... ξύπνησε ο VAR αλλά θα γίνει διεθνής!


SUPER LEAGUE 2023-2024

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-5

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)

Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας),

Σινιοράκης (Χανίων)

4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

VAR: Μανούχος (Αργολίδας)

AVAR: Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

Παρατηρητής: Μπριάκος (Ηπείρου)

24': Ο Πετρόπουλος υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Παναθηναϊκού όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση, υπήρξε ριπλέι από κάμερα που δεν ήταν στην ευθεία, όμως πιθανόν να ήταν σε κανονική θέση.

33’: Υπήρξε πέσιμο του Σένκεφελντ του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Παναιτωλικού μετά από εκτέλεση κόρνερ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (= Μανούχος) και κακώς δεν συνέστησε στο διαιτητή (= Τσαγκαράκης) να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι, ο Μαλής του Παναιτωλικού την στιγμή που σηκώνεται ψηλά, μάρκαρε αντικανονικά τον αντίπαλο του (κράτημα), αφού τον είχε πάρει αγκαλιά με αποτέλεσμα να τον ρίξει στο έδαφος. Ο Παναθηναϊκός προηγούνταν 1-0.

83-85': Υπήρξε πέσιμο του Σπόραρ στην περιοχή του Παναιτωλικού, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συνέστησε στο διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι, όταν την είδε σωστά σφύριξε την παράβαση καθώς ο Σενγκέλια μάρκαρε απρόσεκτα τον αντίπαλο του και επίσης ο Τσαγκαράκης σωστά του υπέδειξε και κίτρινη κάρτα.

 

Σχόλια