Τα χάλια του Διαμαντόπουλου σε προηγούμενο ματς Παναθηναϊκού-Βόλου *** Κι όμως τον έβαλαν ξανά – Ο Βόλος είχε βγάλει ανακοίνωση


Στις 15 Δεκεμβρίου 2022 ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) είχε σφυρίξει το ματς (για τη φάση των 16) Κυπέλλου Παναθηναϊκός-Βόλος 3-0. Στο 22’ του αγώνα με τον αγώνα στο 0-0, είχαμε τον… ορισμό της διαιτητικής «αλχημείας».

Ο Διαμαντόπουλος έπρεπε να αποβάλει τον Μάγνκουσον για αποστέρηση προφανούς ευκαιρίας αλλά του έδειξε κίτρινη κάρτα. Σα να μην έφτανε αυτό, ο Μανούχος έκανε το… VAR κολυμβήθρα! Κάλεσε τον Διαμαντόπουλο όχι για να του δείξει ότι έπρεπε να αποβάλει τον Μάγκνουσον αλλά για να πάρει πίσω και την κίτρινη κάρτα, επειδή προηγήθηκε φάουλ στον Μπερνάρ. Ετσι, «έσβησε» ένα καθοριστικό λάθος του Διαμαντόπουλου!

Στο ματς του Σαββάτου (26/8) για τη δεύτερη αγωνιστική, VAR στο ματς Παναθηναϊκός-Βόλος είναι ο Κουμπαράκης (Κυκλάδων) που την Κυριακή θα έχει τον ίδιο ρόλο και στον αγώνα Ολυμπιακός-Ατρόμητος.

 

Προέκυψε … σαλάτα στη Λεωφόρο στο 27’: Μια πατάτες, μια τζατζίκι και μια μαρμελάδα στο ψωμί! – Σε άλλο γήπεδο ο Διαμαντόπουλος

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

6η ΦΑΣΗ

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ 3-0

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Πετρόπουλος,

Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

4ος: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

VAR: Μανούχος (Αργολίδας)

AVAR: Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής)

Παρατηρητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

 

5': Σωστά, ο Τριανταφύλλου υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Βόλου, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

27’: Ο Διαμαντόπουλος σφύριξε φάουλ για κράτημα του Μάγκνουσον στον Οζέγκοβιτς του Βόλου, κακώς του υπέδειξε κίτρινη κάρτα, έπρεπε να τον αποβάλλει για αποστέρηση προφανούς ευκαιρίας για γκολ. Στην συνέχεια μετά από διαμαρτυρίες από τον πάγκο του Παναθηναϊκού στον τέταρτο, αλλά και του Μπερνάρ στον διαιτητή, τού ζήτησαν να κάνει ανασκόπηση της φάσης, καθώς διαμαρτύρονταν ότι  η ομάδα του Βόλου απέκτησε την κατοχή της μπάλας μετά από φάουλ στον Μπερνάρ. Μετά τις διαμαρτυρίες τους αφού τον επηρέασαν, ο Διαμαντόπουλος αποφάσισε να δει την φάση στο VAR (= Μανούχος) και

κακώς άλλαξε την απόφαση του, πήρε πίσω το φάουλ σε βάρος του Παναθηναϊκού και την κίτρινη κάρτα που είχε δείξει στον Μάγκνουσον, (την κίτρινη που υπέδειξε στον Ντέλετιτς του Βόλου, δεν την πήρε πίσω, γιατί ήταν για διαμαρτυρία). Επίσης, έδωσε κακώς φάουλ υπέρ του Παναθηναϊκού, δεδομένου ότι ο Μπερνάρ έκανε θέατρο ότι τον πάτησε ο Νοκέρτ, (αυτό είχε δει και ο Διαμαντόπουλος που αρχικά είχε βάλει την σφυρίχτρα στο στόμα του και στην συνέχεια κατάλαβε ότι προσποιήθηκε ότι του έκανε φάουλ και αποφάσισε να μην σφυρίξει παράβαση).

45+3': Σωστά, ο Πετρόπουλος δεν υπέδειξε οφσάιντ τον Σπόραρ του Παναθηναϊκού (1-0), έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR  κάνοντας χρήση την τρισδιάστατη γραμμή του οφσάιντ και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του βοηθού και κατακυρώθηκε σωστά το γκολ.

51': Σωστά, ο Τριανταφύλλου υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Παναθηναϊκού.

74': Σωστά, ο Πετρόπουλος υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Βόλου.

 86': Σωστά, ο Τριανταφύλλου υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Παναθηναϊκού.

 

Βόλος: «Διαμαντόπουλος, Μανούχος εφηύραν νέους κανονισμούς»

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2022

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Βόλος για τη διαιτησία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι οι Διαμαντόπουλος, Μανούχος «εφηύραν νέους κανονισμούς» στη φάση του 27’. Ακόμη, τους κατηγορεί ότι παραβίασαν το πρωτόκολλο του VAR.

Αναλυτικά:

Το σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Βόλο έχει τη… σφραγίδα του Μανούχου και του Διαμαντόπουλου, οι οποίοι εφηύραν νέους κανονισμούς.

Κι αυτό διότι αποφάσισαν με το έτσι θέλω και ενεργώντας κατά το δοκούν να υποδείξουν μέσω VAR ένα απλό φάουλ στο κέντρου γηπέδου γυρίζοντας τη φάση πίσω, κάτι που δεν υφίσταται καθώς το VAR δύναται να παρέμβει μόνο σε πέναλτι, οφσάιντ και κόκκινη κάρτα.

Συγχαρητήρια για μία ακόμη φορά στην Ελληνική διαιτησία που έχει φτάσει στο σημείο να έρχονται στη χώρα μας διαιτητές από το Αζερμπαϊτζάν και το Τσιμπουτί.

 

 

Σχόλια