«Κινήσεις» αποδοκιμασίας για Μάνταλο, Μπένετ από τους διαιτητές!


Σηκώνονται και φεύγουν οι διαιτητές, μην αντέχοντας άλλο την πολιτική των Μπένετ, Μάνταλου οι οποίοι προωθούν μόνο αυτούς που κάνουν λάθη. Αποτέλεσμα αυτής της απαράδεκτης κατάστασης και του τέλματος στη διαιτησία είναι οι ρέφερι να εγκαταλείπουν ο ένας μετά τον άλλο και παράλληλα να ξεμένουν οι ενώσεις, ακόμη και οι μεγάλες (Μακεδονίας, Ηρακλείου, Αχαΐας) δεν έχουν ρέφερι για να ορίζουν στα πρωταθλήματά τους.

Φανταστείτε τα συναισθήματα των διαιτητών που είδαν ότι οι Κατσικογιάννης (Ηπείρου), Βάτσιος (Δυτικής Αττικής) ανέβηκαν για τρίτη φορά στην Super League, από όπου τους υποβίβασαν επειδή τα είχαν κάνει μαντάρα, το ίδιο ισχύει και για την προηγούμενη σεζόν στην SL 2. Φανταστείτε τα συναισθήματα των διαιτητών που είδαν ότι ανέβηκαν οι προκλητικοί Πουλικίδης (Δράμας), Ανδριανός (Αχαϊας), Τσιάρας (Καβάλας).

Την ίδια ώρα υποβίβασαν αρκετούς στη Γ’ Εθνική, μια κατηγορία που απαριθμεί 156 ρέφερι! Κάποιοι δεν πήγαν καν στα αγωνιστικά τεστ, άλλοι δεν προετοιμάστηκαν σωστά και κόπηκαν. Εννοείται ότι δεν αξίζει ο κόπος να είναι κάποιος διαιτητής για να πάει να βλέπει τους παράγοντες της ΚΕΔ να κάνουν τους… καμπόσους στα αγωνιστικά τεστ, επειδή οι εκτός συστήματος θα οριστούν 1-2 φορές. Αυτό έχουν καταλάβει και φεύγουν ο ένας μετά τον άλλον. Κάποιοι τα… βροντάνε και από την SL 2 καθώς και εκεί οι ρέφερι είναι πολλοί και οι μη… εκλεκτοί θα παίρνουν από 2-3 παιχνίδια.

Οι ενώσεις τα βλέπουν φωνάζουν ότι ξεμένουν από διαιτητές, όμως επειδή είναι «συστημικές» δεν αναφέρονται στους Μάνταλο, Μπένετ. Απλά, σηκώνουν τα χέρια ψηλά! Με το ζόρι κρατούν και τους διαιτητές που βγάζουν από τις σχολές, επειδή η κατάσταση… φωνάζει από μακριά. Δεν υπάρχει αξιοκρατία, παρά μόνο το μέσον! Την επόμενη σεζόν θα έχουμε το φαινόμενο της ανταλλαγής διαιτητών μεταξύ των ΕΠΣ για να βγάζουν τα πρωτάθλημά τους και για να γίνει αυτό οι μεν θα ορίζουν αγώνες το Σάββατο οι δε την Κυριακή. Μια ωραία ατμόσφαιρα! Κι ύστερα, τους φταίει το μητρώο της ΓΓΑ!

Σχόλια