Ανίκανος και προκλητικός ο Παπαδόπουλος: 1) Απαράδεκτος που δεν έβγαλε απευθείας την κόκκινη κάρτα στο Χάγεκ, 2) 19-7 τα φάουλ υπέρ του Πανσερραϊκού αφού... ανακάλυπτε με το παραμικρό - Να φύγει μόνος του


SUPER LEAGUE 2023-2024

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 2-0

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας),

Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

4ος: Γκάμαρης (Αθηνών)

VAR: Παπαπέτρου (Αθηνών)

AVAR: Ψάρρης (Ζακύνθου)

Παρατηρητής: Σταθόπουλος (Αχαΐας)

2-4': Αρχικά ο Παπαδόπουλος υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Χάγεκ του Πανσερραϊκού, όμως μετά από έλεγχο επιβεβαίωσης από το VAR (= Παπαπέτρου) ενημέρωσε τον διαιτητή ότι υπάρχει αποστέρηση προφανούς ευκαιρίας για γκολ, όταν ο ρέφερι είδε την φάση σωστά πήρε πίσω την κίτρινη και τον απέβαλε με κόκκινη κάρτα καθώς ο Μπιέλ ήταν σε προφανή ευκαιρία για γκολ. Είναι απαράδεκτος ο Παπαδόπουλος που δεν έβγαλε απευθείας την κόκκινη κάρτα. Διεθνής διαιτητής για κλάματα.

18': Σωστά ο Δημητριάδης υπέδειξε οφσάιντ τον Μούργο του Πανσερραϊκού.

24': Κακώς ο Πετρόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Μασούρα όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

52-53': Αρχικά ο Παπαδόπουλος έδωσε συνέχεια όταν οι παίκτες του Πανσερραϊκού ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Καμαρά, μετά από τον έλεγχο επιβεβαίωσης που έγινε από το VAR (= Παπαπέτρου) σωστά ενημέρωσε τον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι, όταν την είδε σωστά σφύριξε πέναλτι, το χέρι ήταν σηκωμένο ψηλά σε αφύσικη θέση. Με την εκτέλεση του, από τον Αλεξιτς η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Και το πέναλτι έπρεπε να σφυρίξει απευθείας...

67': Κακώς σφύριξε φάουλ σε βάρος του Φορτουνη, έπρεπε να σφυρίξει το φάουλ υπέρ του που είχε προηγηθεί, ο αμυντικός του Πανσερραϊκού (Στάικος) τον έσπρωξε στην πλάτη του και έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα στην συνέχεια να παίξει την μπάλα με το χέρι του.

81': Επρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Γούλερι του Πανσερραϊκού για ριψοκίνδυνο παίξιμο, (μετά την εφαρμογή του πλεονεκτήματος).

86': Ο Παπαδόπουλος σωστά σφύριξε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, όταν ο Πεταυράκης έκανε αντικανονικό μαρκάρισμα στον Φορτούνη, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή. Με την εκτέλεση του από τον Ελ Αραμπί έγινε το 2-0.


Σχόλια